Post modernaKristijan wrote:Не капираш винтиђ![]()
Обрати пажњу како су 2. и 3. жица повезане на чивије

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Post modernaKristijan wrote:Не капираш винтиђ![]()
Обрати пажњу како су 2. и 3. жица повезане на чивије
Koje su to gitare od 8k € koje ne spadaju u Gibson i Fender ligu? Neka nova izdanja? Hand made izdanja? O čemu ti pišeš drugar?!? Šta je za tebe jeftina gitara? Ibanez RG od 350€? Squier od 250€ Ili Fender Mex od 400€? Možda neki Šekter, Lekter, Sranjter i sl.???Baba Slim wrote:.... Probao sam gitaru od 8k evra, i hteo sam da povratim koliko sam se odvratno osecao dok sam je svirao. A ovet, hteo sam da placem od srece kad sam svirao neke druge, uzgred budi receno, jeftine gitare.
Ovde si jedino u pravu. Ukus je tvoj ličan stav, ... i ne nameći ga celom forumu kao aksiom!Baba Slim wrote:Poenta je, po meni bar
Trzalica wrote:Koje su to gitare od 8k € koje ne spadaju u Gibson i Fender ligu? Neka nova izdanja? Hand made izdanja? O čemu ti pišeš drugar?!? Šta je za tebe jeftina gitara? Ibanez RG od 350€? Squier od 250€ Ili Fender Mex od 400€? Možda neki Šekter, Lekter, Sranjter i sl.???Baba Slim wrote:.... Probao sam gitaru od 8k evra, i hteo sam da povratim koliko sam se odvratno osecao dok sam je svirao. A ovet, hteo sam da placem od srece kad sam svirao neke druge, uzgred budi receno, jeftine gitare.
Vidiš, i ja sam probao gitare od 8k eura, do hand made reprezentativnih izdanja, ... i hteo sam da povratim koliko su te gitare identične nekim std. modelima od 1000-2000€. Eh da, uvek sam "plakao" od sreće kada sam u rukama imao najobičniji STANDARD Gibson ili Fender!Ovde si jedino u pravu. Ukus je tvoj ličan stav, ... i ne nameći ga celom forumu kao aksiom!Baba Slim wrote:Poenta je, po meni bar
Pogresio si, "drugar". Ovde je poenta:Trzalica wrote:Ovde si jedino u pravu. Ukus je tvoj ličan stav, ... i ne nameći ga celom forumu kao aksiom!Baba Slim wrote:Poenta je, po meni bar
Isprobavajte, SLUSAJTE, i dobro izvagajte sta smatrate vrednim svojih tesko ustedjenih/zaradjenih para.
Da nije neki rod sa Ljubotrifušom ?
mozda je samo zvizno osigurac!?nemanjavelimirovic wrote:Moze da bude svashta, a moze da bude i nishta!![]()
http://www.kupujemprodajem.com/music-ma ... d=22238682
Moze da bude da su vrisnuli trafoi pa da pojacalo vredi 120e recimo bez istih.
kako kome. ako ti nije crnjak da se malo zanimas po netu (i nabavis/napravis brojac i motalicu sa busilicom), onda ni crko trafo nije problem - sigurno mu laminacije nisu pregorele.nemanjavelimirovic wrote:Moze da bude svashta, a moze da bude i nishta!![]()
http://www.kupujemprodajem.com/music-ma ... d=22238682
Moze da bude da su vrisnuli trafoi pa da pojacalo vredi 120e recimo bez istih.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest