15w i zvucnik 8" i dva odvojena kanala,naravno ima i reverb i to odlican,dist kanal je takav da vam ne treba nikakva dodatna pedala (ima bas dosta distorzije)
15w je pojacalo ja sam se raspitivao o njemu
Razlika između pojačala koje ti ja i truper predložismo i ovih koje ti kopaš je velika bilo da je Samick/Park/Aster/MC Crypt itd. Sve ti je to isto, samo spakovano u drugu kutiju. I ne vidim poentu kupovine pojačala velike snage jer sumnjam da je isplatljivije vucarati ogromno pojačalo na probe, kad u skoro svakom studiju imaš pristojna pojačala koja su bolja od tog koje bi ti kupio za 100e. Drugo je to kad sviras xzy godina pa imaš svoj zvuk...Kupi lepo pojačalo za kuću i uživaj.
O.o wrote:Razlika između pojačala koje ti ja i truper predložismo i ovih koje ti kopaš je velika bilo da je Samick/Park/Aster/MC Crypt itd. Sve ti je to isto, samo spakovano u drugu kutiju. I ne vidim poentu kupovine pojačala velike snage jer sumnjam da je isplatljivije vucarati ogromno pojačalo na probe, kad u skoro svakom studiju imaš pristojna pojačala koja su bolja od tog koje bi ti kupio za 100e. Drugo je to kad sviras xzy godina pa imaš svoj zvuk...Kupi lepo pojačalo za kuću i uživaj.
behringer je po meni za gitarsku opremu promasaj, a pogotovu za 90e, kad imas cube za iste pare, kad covek kaze da je dobro i vrh od sobnih pojacala veruj mu
mare_za92 wrote:behringer je po meni za gitarsku opremu promasaj, a pogotovu za 90e, kad imas cube za iste pare, kad covek kaze da je dobro i vrh od sobnih pojacala veruj mu
Da ali koliko kosta cube?
jel ima jacinu vrednostnu
mare_za92 wrote:sada ce sve da krene u krug, ponovo.... da li vredi, verovatno da .. cinjenica je da mozes da ga prodas za slicne novce, a aster ne mozes
15w Jel dovoljno po vama za kucnu upotrebu,ja sam vama rekao da volim glasno sviranje
Berindžer ima lošiju izradu i kontrolu kvaliteta. Sa njihovim proizvodima ti je uvek kockanje. Bolje da daš više novca kad kupuješ pa da uzmeš nešto kvalitetnije i da dovoljno je za kućnu upotrebu.
O.o wrote:Berindžer ima lošiju izradu i kontrolu kvaliteta. Sa njihovim proizvodima ti je uvek kockanje. Bolje da daš više novca kad kupuješ pa da uzmeš nešto kvalitetnije i da dovoljno je za kućnu upotrebu.
Zelis reci da bereinzer ima slicnu mogucnost ko aster da je kao kinesko pojacalo.
imao sam neki behringer kod mene s nekom "lampom" 15w imao lepu farbu, al pojma nemam sto je zujao.. neki broom je izlazio iz njega nemam pojma zasto... neces da pogresis ja mislim ni sa ovim h&k sto sam ti poslao.. ja ih volim, kvaliteno su uradjeni pojedini modeli