Berhinger Noise Reducer NR100
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Berhinger Noise Reducer NR100
Sta mislite o ovoj pedali moze i ukratko,za sta sluzi,dobra ne valja i tako? 

Re: Berhinger Noise Reducer NR100
Kopija Boss NS2 koliko ja znam, sluzi za ubijanje "suvisnih" zvukova, tj zujanja/pistanja/humm-a, ali to zalosno lose radi (pricam o Boss-u, behringer je verovatno 1-1 kopija). Previse ubije dinamiku, u osnovi, moze se izbaciti iz lanca ako lepo prekontrolises ostatak opreme i podesavanja kako bi izbacio smetnje
-
Nasao sam polovnu za 500din?Trooper wrote:Kopija Boss NS2 koliko ja znam, sluzi za ubijanje "suvisnih" zvukova, tj zujanja/pistanja/humm-a, ali to zalosno lose radi (pricam o Boss-u, behringer je verovatno 1-1 kopija). Previse ubije dinamiku, u osnovi, moze se izbaciti iz lanca ako lepo prekontrolises ostatak opreme i podesavanja kako bi izbacio smetnje
Znaci ova pedala sluzi da ukloni sum,ne daje neki efekat,prosto procisti zvuk...
Pa to joj i ime kaze, noise reducer
-
Jel vredi 500din?Trooper wrote:Pa to joj i ime kaze, noise reducer
sa poštarinom ili bez?Fender1995 wrote:Jel vredi 500din?Trooper wrote:Pa to joj i ime kaze, noise reducer

Ne mogu da verujem, ... ako Boss NS2 virtuozu kakav je Malmsteen KORISTI, zašto li tebi "žalosno" loše radi?Trooper wrote:Kopija Boss NS2 koliko ja znam, sluzi za ubijanje "suvisnih" zvukova, tj zujanja/pistanja/humm-a, >>>>>>>>ali to zalosno lose radi<<<<<<<<<< (pricam o Boss-u, behringer je verovatno 1-1 kopija). Previse ubije dinamiku....

P.S. "žalosno" možda zato što nema "uštek" za USB i iApple gadgets vezu? Ne može da mu se menja "firmver" kao na tc electronic igračkama?!? Bolji su noviji efekti, jer su ovi 26. godina stari prevazidjeni?
Živo me zanima, koji to NS radi "VESELO" a ne žalosno

- mislim_stvarno
lol debeli sved
koliko je to smesna pojava...
@fender
sto se ovog nr100 tice, na osnovu tvojih pitanja ovde na forumu, uopste ti nije potrebna, niti ce ti biti potrebna narednih nekoliko godina. To je ono sto je realno (nista lose nisam mislio). Isto tako, sigurno vredi 500kinti, a i vise. Za te pare mozes pljesku i dva piva da dobijes ako imas srece XD
Moj predlog, preskoci, nek uzme neko kome ce koristiti, ili uzmi ako hoces da na brzinu izvuces jos 500kinti

@fender
sto se ovog nr100 tice, na osnovu tvojih pitanja ovde na forumu, uopste ti nije potrebna, niti ce ti biti potrebna narednih nekoliko godina. To je ono sto je realno (nista lose nisam mislio). Isto tako, sigurno vredi 500kinti, a i vise. Za te pare mozes pljesku i dva piva da dobijes ako imas srece XD
Moj predlog, preskoci, nek uzme neko kome ce koristiti, ili uzmi ako hoces da na brzinu izvuces jos 500kinti

-
Bez postarinexspaceman wrote:sa poštarinom ili bez?Fender1995 wrote:Jel vredi 500din?Trooper wrote:Pa to joj i ime kaze, noise reducer

-
Nisam bas razumeo "Moj predlog, preskoci, nek uzme neko kome ce koristiti, ili uzmi ako hoces da na brzinu izvuces jos 500kinti"mislim_stvarno wrote:lol debeli sved![]()
@fender
Sto mislis da ce nekom koristiti,a meni nece?

Zaboravio si na cinjenicu da malmstina placaju da kaze da to koristi 

-
Nisam bas razumeo sve sto si rekao.Trooper wrote:Zaboravio si na cinjenicu da malmstina placaju da kaze da to koristi
Planiraš da kupiš par pojačalca od 100W sa pratećim kabinetima?Fender1995 wrote: Sto mislis da ce nekom koristiti,a meni nece?

- mislim_stvarno
Zasto ti nece koristiti?Fender1995 wrote: Nisam bas razumeo "Moj predlog, preskoci, nek uzme neko kome ce koristiti, ili uzmi ako hoces da na brzinu izvuces jos 500kinti"
Sto mislis da ce nekom koristiti,a meni nece?
Zato sto ne znas sta je nr100.
Zato sto ne znas sta radi nr100.
Zato sto ne znas da povezes gitaru sa kompom.
Zato sto nemas pojacalo ni drive pedale koje bi stvarale sum koji bi nr100 mogao da suzbija.
Ova sprava sluzi da suzbije sum. Sum koji je narocito izrazen u svirci na bini kad odvrnes pojacalo, narocito neku hi-gain zverku. Nije zanimljiva kao igracka u sobi niti ces osetiti bilo kakav benefit cak i da je ustekas u pojacalo (o kom si se raspitivao, ne znam da li si uzeo). Cak i da si uzeo neko od pominjanih pojacala, opet ne bi dobio nista ovom pedalom jer pun potencijal ova pedala pokaze kad se poveze sa 4 kabla (necu se truditi da objasnjavam kako) sto na onim jeftinim pominjanim nije moguce.
EDIT: ssmc uleteo sa sustinom pre mene

Last edited by mislim_stvarno on 28 Jul 2013, 23:35, edited 1 time in total.
-
Planiram da kupim jedno od 100wssmc wrote:Planiraš da kupiš par pojačalca od 100W sa pratećim kabinetima?Fender1995 wrote: Sto mislis da ce nekom koristiti,a meni nece?