Taj nojz ce te pratiti stalno i nojz gejt nece resiti problem. Pogotovo ne ovaj beringerov koji jos i dodaje nojza

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
I sta smo na kraju uradiliMugen_Gica wrote:Eto, skvajer sa singlovima i ima nojz. Stvarno cudna stvar.
Taj nojz ce te pratiti stalno i nojz gejt nece resiti problem. Pogotovo ne ovaj beringerov koji jos i dodaje nojza
Jao MiroslaveTrooper wrote:Hoce ako je ssmcHistorik wrote: sad cu da kupimnapravim lampasa od 100W za sobu, jer veruj mi, neces
Ako ikada budeš imao lampaša sa 4x12" kabinetom ne čini ovo što si napisao. Moje prvomajsko iskustvo govori sasvim suprotno od ovoga. Ne bih da elaboriram, ali svakako nemoj.Fender1995 wrote: Zivim u kuci,a i na takvom sam mestu da bi mogao da iznesem lampasa napolju od 100w i niko nece praviti problem,pored mene nema komsije koji ce praviti probleme![]()
Iznenadio bi se cenama lampaških pojačala, a kada kupuješ polovno valja povesti nekoga ko se razume u materiju.Fender1995 wrote: ....kad mozes kupiti za 250e lampasko kvalitetno...
Auh čovečeFender1995 wrote: Evo ovako,ne sviram dugo,skoro sam poceo,nemam bend ali ako kupim pojacalo za sebe za kucu,moze da mi iskrsne svirka i necu imati pojacalo,ovako sam mislio da kupim pojacalo neko srednje ne prejako ne preslabo,a ovde sam se za pedalu raspitivao jel sam mislio da daje neki efekat ako metal master ili slicno i 500din nije mnogo za,ali su mi ovde objasnili da sluzi da procisti zvuk,meni to ne treba,gitara mi nije tako losa da bi morao da procistim zvuk
Ako nisi kupio pedalu, dobro si postupio, ako si kupio pedalu opet si dobro postupio jer ćeš znati jesi li se zajebao ili neFender1995 wrote: I sta smo na kraju uradili
Sto sta se desi sa 4x12 da nece da sruzi nestaFender1995 wrote:
Ako ikada budeš imao lampaša sa 4x12" kabinetom ne čini ovo što si napisao. Moje prvomajsko iskustvo govori sasvim suprotno od ovoga. Ne bih da elaboriram, ali svakako nemoj.
Iznenadio bi se cenama lampaških pojačala, a kada kupuješ polovno valja povesti nekoga ko se razume u materiju.
Auh čovečeFender1995 wrote: Evo ovako,ne sviram dugo,skoro sam poceo,nemam bend ali ako kupim pojacalo za sebe za kucu,moze da mi iskrsne svirka i necu imati pojacalo,ovako sam mislio da kupim pojacalo neko srednje ne prejako ne preslabo,a ovde sam se za pedalu raspitivao jel sam mislio da daje neki efekat ako metal master ili slicno i 500din nije mnogo za,ali su mi ovde objasnili da sluzi da procisti zvuk,meni to ne treba,gitara mi nije tako losa da bi morao da procistim zvuk![]()
Tebi zapravo treba razjasniti stvari po pitanju opreme i po pitanju svirki. Mali hint, svirke ne iskrsavaju![]()
Ako nisi kupio pedalu, dobro si postupio, ako si kupio pedalu opet si dobro postupio jer ćeš znati jesi li se zajebao ili neFender1995 wrote: I sta smo na kraju uradili![]()
Da ne pomisliš da te zajebavam ili nešto slično, nemam živaca da pišem duge postove, pa gledam da bude sve sažeto (koliko je moguće), zbog čega može izgledati kao da te zajebavam.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest