Mogli bi da pokrenemo i nekakav forumski projekat, imamo dovoljno aktivnih forumaša da skockaju šemu, ploćice, jeftine delove, gde i šta nabaviti... neće da se baci

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
U elektro-radnjama ima toga. To se koristi u dosta uređaja, npr. oni dečiji automobičlići (što deca voze).zipe wrote:To mi reci, ovakav neki akumulator mi treba, gde mogu da se nabave ?
dejankuki wrote:Vox lil' looper... zajeb' sve one dodatne dzidza midze.. efekte i sranjca..
ima dve pedale i mogucnost da snimis dvefraze, plus unutarnji quantizer koji quantizuje dva loopa... i jos neke zajebancije...
pogledaj njeove performanse na YT..
a imas i jaceg mu brata
Jesi video kako Dzon Skofild svira svoj Bumerang ?? ... u carapama,covece !!! imas u "rig rundown"Cortex wrote:
Licno nisam koristio luper, ali mislim da po manualu moze...zipe wrote:da li postoji opcija kada zelim da snimim nesto na loopu 2, da sa automatski iskljuci loop 1
ako ukljucis metronom... i sad prilikom snimanja malkice zakasnis, ili pozuris... tj. skratis ili produzis loop, quantizer ti malo zrihta loop da stane u tacno predvidjeno vreme.. ili u drugom slucaju zrihta dva loopa da traju istovetno...zipe wrote:sta je quantizer ?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest