Narucivanje opreme iz inostranstva i procedure...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Narucivanje opreme iz inostranstva i procedure...
Treba mi nešto za circa $10 sa StewMac-a, da li ima neki jednostavan način da se dođe do toga? Da li neko možda naručuje nešto od njih ovih dana pa da se priključim?
Naručio ja prekjuče, jbga, loš nam tajming. 

Ili...nisi napisao ej ljudi narucujem sa stew-a jel treba nekom nesto 

Htedoh da odradim plakate

ja ne znam vise sta da radim, toliko mi stvari treba, pa mi ne treba, pa se tripujem da budem asketa, pa mi opet mnogo treba pa se nerviram nista ne mogu kod nas da nadjem, konstantna muka a sviranja nigde

Treba meni par sitnica
ja moram sa banzai-a da porucim jedan push-push pot (a postarina za to ce me doci skoro 10e). za Crnu Goru nema carine do 150e, pa mozete nakrkati jedno 120e stvari sa banzai-a, ako cete Vi platiti postarinu, a ja cu poslati vozom do tetke u Priboj, tetka kuririma do Vas.
-
Loša strana Stewmaca je što ne drži originalne delove. Dobra strana je što su zamenski delovi prilično dobrog kvaliteta. Na eBayu nisam našao prodavca koji šalje originalne Gibson delove za Srbije, a tamo odakle šalju minimalna poštarina je 40 e (Thomann)!
ne drze fender ili gibson ali zato imaju mnogo bolje proizvodjace delova
a realno treba biti prilicno glup pa danas kupiti fender zamenski deo. za gibson delove ne znam
a realno treba biti prilicno glup pa danas kupiti fender zamenski deo. za gibson delove ne znam

-
Šta znam, stvar ličnog opredelenja. Ja recimo na Fendera od 2.000 baš i ne bih stavljao zamenske delove. Srećom na takvoj gitari se ništa i ne kvari. Svojevremeno sam na Stewmacu kupio onaj starinski preklopnik sa oprugom, japanski sa pozlaćenim kontaktima i dosta ga platio (ukupno 30 e), a sada je u furdi. U redu, verovatno sam lično doprineo da bude tamo, ali vidim da ga nema u ponudi odavno, verovatno ne bez razloga. Na Gibsona recimo ni mrtav ne bih stavio nešto ovako http://www.stewmac.com/shop/Truss_rods/ ... b=Pictures
Što se tiče Gotoha ili Schallera kvalitet je odličan, ali nema kompletnog asortimana tako da nema recimo običnog abr-1 bridga, a tek stari non-wiring je misaona imenica. Ista je stvar i sa drugim poznatim firmama na Stewmacu nema baš onoga što bi želeli da kupite. No ponavljam, ima dosta dobrih delova po pristojnim cenama i sa niskim shippingom tako da sam ja njihova stara mušterija.
Što se tiče Gotoha ili Schallera kvalitet je odličan, ali nema kompletnog asortimana tako da nema recimo običnog abr-1 bridga, a tek stari non-wiring je misaona imenica. Ista je stvar i sa drugim poznatim firmama na Stewmacu nema baš onoga što bi želeli da kupite. No ponavljam, ima dosta dobrih delova po pristojnim cenama i sa niskim shippingom tako da sam ja njihova stara mušterija.
Ja nudih, niko se ne prijavi za Banzai, pa porucih.
Zamolio bih neku dobru dusu koja kupuje nesto sa StewMac-a da mi se javne, da mi uzme neke kapice za potenciometre i prekidac za telca. Hvala unapred!
Zamolio bih neku dobru dusu koja kupuje nesto sa StewMac-a da mi se javne, da mi uzme neke kapice za potenciometre i prekidac za telca. Hvala unapred!
E hajde ako neko uzima nesto sa stjumeka, da mi javi. Trebaju mi civije.
Da li sam dobro shvatio sledece: ako narucim gitaru sa thomanna od 330e, dodam 20%PDV od 66e i shipping od 40e da li dobijam konacnu racunicu od 436e ili tu postoje jos neki troskovi? Ako neko zna neka me prosvetli. Pozdrav!