goso, msm da nisi upucen u situaciju. jeste da se za tamo neki grg bzvz trazi 250 il 300e. samo mi kazi ko je taj sto ga je kupio. da mu kazem kolka je veca budala od spice girlsa.
i ajde recimo u prici, da sam ja zainteresovan za kupovinu. ti mi nudis -20% cene od nove gitare u trenutku kada si je ti kupio. u prodavnicama sigurno imaju snizenja od 5%-10% za praznike. da hocu kupiti mint gitaru zasto bih se maltretirao sa ljudima na kpu jer mi ne bi bilo tesko da sacekam mesec i dva za tih 10ak%. jer ni u nasim prodavnicama se ne obraca paznja bas na nize/srednje klase proizvoda. ej bre 10e su samo zice, ejjj alooo..... a pakovanje trzalica da kupis ko da kupujes frizider, trzalica za palac 2e... potrosni materijal za 10god ti izadje ko jeftinija nova dzitra. dibidus
nisi bas realan. pretpostavljam da ti je taj vlada bio i jedini zainteresovan i njemu si mogao da ponudis 280e, mozda bi ti odmah i uzeo. za tu cenu koju trazis ne verujem da ces prodati skoro i dal ces je ikada.
cisto radi reda mogu da spomenem drugara koji prodaje grg270 sa schallerovim floydom/topom, gotoh civijama i dimarzio magnetima za, koliko se secam, 350e, mozda cak i 300e (nisam bas siguran). takodje setupovanu i u mint stanju, covek je drzi pod konac. skini 20% na nov schaller, civije i magnete pa racunaj i 100e drvo grga, meni to nekako izadje kao tvoja nova gitara. i ako ti sad gledas koja je gitara starija, koliko je vlasnika promenila i da li poseduje papire, kolko vidim po tvojoj prici, tebi je to jedini plus
al ako hoces da budes k'o jovus, tigargaga i ekipa, slazem se sa onim sto ti je vlada rekao. ne moze sa tobom da se prica.