Sve ok Kristijane i slažem se.Kristijan wrote:Рецимо да ово за сада личи на аргументовану расправу, али има тенденцију да постане лични окршај. Чисто да се зна, оног момента када то не буде ништа друго до лични окршај, биће и брисања коментара и адекватних санкција. Ето, да не буде после нико изненађен и увређен...
Možda je okršaj malo nespretno izabrana reč, al ajde..Što se mene tiče napisao sam sve što sam imao na temu Mitrosa, bez želje za bilo kakvim okršajima.
Iskoristio sam ovo obraćanje njihovog vlasnika iz dva razloga:
Prvi je jer je on izabrao ovu formu obaraćanja svim kupcima pa se ispostavilo tačnim kada sam tvrdio da Mitros čita ovaj forum, i drugi: da se nadovežem na svoje prethodno pisanje upravo njemu i upravo na ovom forumu (i verovatno dosadih svima) jer me je kao veoma kulturnog kupca zabolela nepravda, a i zbog toga što on (kada već pričamo o kulturi ) nije našao za shodno da mi kao kupcu pošalje makar PP ili nazove telefonom i kaže štagod misli, pa slagali se ili ne, ispalo po njegovom ili mom, bio on u pravu ili ja itd. A tako bi i ovaj forum poštedeli ličnih prepiski isl.
Bio sam najkulturniji mogući kupac kojeg su imali i nisam ni neka budala niti fijuk da bih dozvolio da me neko nepravedno optužuje ilikleveće i da me nepravda žulja i da me iz radnje teraju kulturni ljudi (koji eto čak imaju problem kako da kupce oslove).
Imam samo reči i samo reči sam i iskoristio.
U tom smislu zahvaljujem na prostoru i još jednom se izvinjavam ako sam sa previše reči udavio ili oduzeo nečije vreme.
Mislim Kristijane da niko od nas ne voli da bude nepravedno optužen, a ti mi deluješ kao korektan čovek i verujem da bi i ti reagovao slično da se neko prema tebi ponese kao prema meni što su se poneli.
Eto, što se mene tiče, neće biti nikakve loše tendendecije i ovde se moje pisanje vezano za tu prodavnicu i njenog vlasnika završava.
Kao zahvalnost što ste ovo tolerisali imaš moje obećanje.