Potreban savet vezan za FENDER BASSMAN!

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Mishko

Potreban savet vezan za FENDER BASSMAN!

Post by Mishko » 29 Jan 2014, 22:21

Pozdrav!
Ovo je prva tema u zivotu mome ikad postavljena na nekom forumu! :cao:
Imam BASSMAN TEN pojacalo, ne razumem se ja u tehniku pojacala toliko, pazario pre 5-6 godina (polovan (ne znam iz koje je godine(ako pise negde na njemu provericu))), svirao delimicno aktivno prve godine, kasnije se povukao sa elektrike i presao na akustiku, perkusije i duvacke instrumente, pa proredio sviranje na BASSMANU na tipa ukljucivanje jednom u tri meseca do pola godine, a on zasluzuje da bude sviran.. Razmisljam bas ovih dana da li da ga prodam, jedan sam od onih sto se jako vezuju za stvari (posebno vezane za muziku) ma koliko im bile u upotrebi, tj koristne ili ne. E sad ono sto mi treba, a nemam para da izdvojim za to, je eksterna muzicka karta za laptop, za snimanje, bez suma po mogucstvu, jer sta god da snimam na ovoj mojoj (obicnoj integrisanoj) sumaaa kao u sumi :) Pa me malo to smorilo (malo vise), i nikad nemam volju zbog toga da ista i snimam, a voleo bih jako :)
Elem, da se vratim ja na BASSMAN-a. :arrow: Kazem prodao bih ga, pa eto pitam na forumu da li znate gde je najbolje postaviti oglas ili kome se obratiti za to? I da li da ga prodajem uopste.. :cry:

Funkomat
MF veteran

Re: Potreban savet vezan za FENDER BASSMAN!

Post by Funkomat » 29 Jan 2014, 22:36

Ja sam pre nekoliko godina prodao basmana i zazalio. Nisam prezalio dok nisam kupio drugog. :)
Ako apsolutno ne moras, nemoj prodavati. Neces dobiti pare koje vredi, svakako.

Mishko

Post by Mishko » 29 Jan 2014, 23:25

Jooooj , ne staj mi na muku :(
Kazem investirao bih u neku muzicku kartu, ali investicije nema.. Jedino mi je mala rokada spas - razmena para/dobara, da prodam (udomim) bassmana i kupim kartu (za fender pakao verovatno) eksternu i ako se bassman dobro uda da pazarim jos ponesto za snimanje..

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 30 Jan 2014, 00:35

Jebiga, pitao si. :ziveli:

Mishko

Post by Mishko » 30 Jan 2014, 01:01

Haha, nadao sam se prodrsci da ga prodam jer bih se tako lakse osecao i da cu da dobijem neke linkove sajtova za prodaju muzicke opreme, ili kontakt nekih servisa ili radnji ili cak i ljudi smrtnika koji otkupljuju pojacala. ^^
Tacnije jos uvek se nadam :mrgreen:

AutoDog

Post by AutoDog » 24 Apr 2014, 03:43

A za koliko bi ga dao?

Post Reply