Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Matori, aj snimi test sa svim pedalama ON.

- Midnight Rider
Jes Cortex...aj snimi neki demo sa tim bordom ... odlicne pedale i sjajno skockano...cak su mi i boje jako gotivne
Mogao si ubaciti i neko objasnjenje za one koji te "ne prate"
Mogao si ubaciti i neko objasnjenje za one koji te "ne prate"
-
Destisthebest
Cortex da li si zadovoljan sa Stage Five Pedalboard-om?
Da li ti je jedan priključak na 18V dovoljan, šta radiš ako
Imaš dve pedale na 18V?
Pozdrav
Dest
Da li ti je jedan priključak na 18V dovoljan, šta radiš ako
Imaš dve pedale na 18V?
Pozdrav
Dest
pedalboard je perverzija, najbolje potrosene pare ikada, vise ne mogu uopste da zamislim da vucaram adaptere, napajanja, i sl. moze bilo koja pedala na svetu da se ubode u ovo, cak i ovaj drugi 9AC izlaz koristim i konvertujem u DC i njime napajam POG. jedino je to nezgodno sto su svi izlazi na 100mA a digitalija cesto zahteva vise, pa sam onda sa dva ulaza kombinovao tih 200mA sto dobijem da napajam te neke pedale, ali generalno sve moze. 18V mi koristi lepo za Pigtronix a ovaj od 24V sam sveo na 9 takodje pa napajam nesto i njime. Ima i dva izlaza koji se switchuju 9 ili 12V, pa ono, moze to da posluzi ako imas dve od 18V, bar nesto, bolje nego 9. u svakom slucaju nije mi zatrebao drugi od 18, kad bi se to desilo napravio bih voltage doubler (to je samo 5-6 komponenata) a charge pump IC-ovi i imaju limit na nekih 100mA najcesce tako da sve moze da se sredi ako je neko malo spretan sa lemilicom.
ovaj board koristim iskljucivo za sviranje solo, ono, sam sa sobom, za neke ambijentale, soundscape-ove i sl. ne mogu vise da zamislim da ovo nsoim na probe i cimam se...mozda ako kupim kola (a ne zurim da ih kupim) ali ako opet budem u nekom bendu def cu svesti sve na 4-5 pedala maksimalno. mada pravim sad jedan multi phaser/tremolo/reverb pa to plus jos neki drav/fuzz po izboru taman pokriva sve a fizicki su to 2-3 kucista standardne neke velicine...
ovaj board koristim iskljucivo za sviranje solo, ono, sam sa sobom, za neke ambijentale, soundscape-ove i sl. ne mogu vise da zamislim da ovo nsoim na probe i cimam se...mozda ako kupim kola (a ne zurim da ih kupim) ali ako opet budem u nekom bendu def cu svesti sve na 4-5 pedala maksimalno. mada pravim sad jedan multi phaser/tremolo/reverb pa to plus jos neki drav/fuzz po izboru taman pokriva sve a fizicki su to 2-3 kucista standardne neke velicine...
Odlicno matorane,egzoticno skroz,svaka cast
niko nista nije postavio u zadnja 3 mjeseca? dajte da vidimo to ljudi. 
- Reckoner78
Prosto me sramota posle Cortexa i još vas nekoliko da postujem ovo, al what the hell, ako ništa bar zbog pogleda

- Reckoner78
(Izvalite podlogu za wah) 
dobro je ovo, samo si trebao pb izbliza da uslikas.
do jaja 
e ma nemoj te biti sramota, bitno je sta moze da se uradi sa tim pedalama koje imas... moj board (koji sada vise ni ne izgleda onako, dramaticno je promenjen) prakticno da i ne koristim a uspesan sam muzicar do mojega...tako da...
e ma nemoj te biti sramota, bitno je sta moze da se uradi sa tim pedalama koje imas... moj board (koji sada vise ni ne izgleda onako, dramaticno je promenjen) prakticno da i ne koristim a uspesan sam muzicar do mojega...tako da...
- Rockatansky
Cela slika je brutalna... 
- Reckoner78
U pravu ste, čim uslikam full frontal okačiću x)

Evo još jedna 'ambijentalna' (izvinite zbog off-a)Rockatansky wrote:Cela slika je brutalna...

- Reckoner78
Btw evo stare fotke , pre dodavanja Mooer Trelicoptera i Black Secreta i najnovije akvizicije DL4 (Wah je na početku al mi nije zgodan za kofer).

Inače, board i ovaj sjajan kofer je delo ruku mog kuma , po mojim nacrtima. Sad već kontam da moram raditi u dva nivoa board, al mi se nikako ne rastaje od kofera. Jedino što mi se ne svidja što je preterao sa inicijalima; moglo je to suptilnije, ja sam kontao u ćošku više kao detalj, a ono...... K'o da sam Nuno Bettencourt

Inače, board i ovaj sjajan kofer je delo ruku mog kuma , po mojim nacrtima. Sad već kontam da moram raditi u dva nivoa board, al mi se nikako ne rastaje od kofera. Jedino što mi se ne svidja što je preterao sa inicijalima; moglo je to suptilnije, ja sam kontao u ćošku više kao detalj, a ono...... K'o da sam Nuno Bettencourt
Reckoner, mnogo su mi do jaja ove tvoje slike. To je bio 'vako neki fazon je l' da

- Reckoner78
Hahaha manje-višeUncle Moe wrote:Reckoner, mnogo su mi do jaja ove tvoje slike. To je bio 'vako neki fazon je l' da