nenadg wrote: jer sam se oslobodio tog šuštećeg govanceta.
Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Rockatansky
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
- Reckoner78
I ja sam je prodao pre mesečak dana za 5000; ni ja joj nisam našao praktičnu namenu.... 
Сад ми па жао, . .написао сам човеку колико кошта у Митросу и он смањио цену на 60 еура. Људи обично узму да се свађају кад им сугеришеш нешто око цене . .
U mitrosu nemaju japansku pedalu iz osamdesetih, a covek je postavio sasvim kotrektnu ebay cenu i ne treba da je spusta. Ko hoce bas tu pedalu kupice je, ostali je i tako ne bi kupili ni za 40 e!
- tommytigh77
http://www.kupujemprodajem.com/Music-Ma ... ilter_id=4
''prekidac na tri polja kao i potenciometar koji se podize i spusta kako bi promenio rad magneta a ujedno i zvuk gitare'' - verovatno ovaj čudesni pot diže cenu za oko 300 eura...
''prekidac na tri polja kao i potenciometar koji se podize i spusta kako bi promenio rad magneta a ujedno i zvuk gitare'' - verovatno ovaj čudesni pot diže cenu za oko 300 eura...
Ne znam gde su uopste videli da ovakav OLP moze toliko da kosta.....
- Rockatansky
Kupis kofer koji polovan kosta koliko i gitara, i onda ocekujes da to neko kupi? Kapiram da je sve kad on to sabere jeste 450 evra polovno, ali sama gitara 250 evra maaax, i to da je bas bas dobar primerak. To sto je napisao gomilu budalastina u oglasu...no comment.
Da li bi neko ko je kupovao pedale iz inostranstva bio ljubazan da me uputi, kaže koji je najbolji način za kupovinu?
Kupovao bih nešto što nije bog-zna-kako retko, ali ipak nema kod nas (Strymon, Keeley, JHS, Wampler).

Kupovao bih nešto što nije bog-zna-kako retko, ali ipak nema kod nas (Strymon, Keeley, JHS, Wampler).
Najbolje je da ne kupujes... carina i pdv su 30 posto tako da sve izadje mnogo skuplje, narocito te skuplje pedale koje si naveo.nodi wrote:Da li bi neko ko je kupovao pedale iz inostranstva bio ljubazan da me uputi, kaže koji je najbolji način za kupovinu?
Cimnes vlobrk-a sa foruma on to moze zavrsiti mnogo povoljnije
da nabavi..? napravi?majtimika wrote:Cimnes vlobrk-a sa foruma on to moze zavrsiti mnogo povoljnije
Nabavi. Neka vrsta varijante kako ljudi sada nabavljaju komponente za komp.
pfft...ja ni ne znam kako ljudi sada nabaljaju komponente za komp..?ssmc wrote:Nabavi. Neka vrsta varijante kako ljudi sada nabavljaju komponente za komp.
jel može nešto opširnije o tome