Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- tommytigh77
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Super! Čekaj, jesi ovo George L's lemio na obične džekove?
- tommytigh77
Pametno, em što je jeftinije, em je 200 puta sigurnije. I ja ću isto, samo još wah da nabavim.
https://www.banzaimusic.com/Plug-Mono-R ... aiwan.htmltommytigh77 wrote:Super! Čekaj, jesi ovo George L's lemio na obične džekove?
- tommytigh77
Zar nema ovakvih džekova i kod nas?
Ima ali katastrofalni su, dok ih zalemis, istope se.
pregrst losih momenata sa takvim dzekovima u nas...
koliko mi je samo kablova propalo i iznerviralo me na probi jer sam koristio te jackove...
koliko mi je samo kablova propalo i iznerviralo me na probi jer sam koristio te jackove...
- tommytigh77
Mogu misliti. Znači, ovi tajvanci su ok? Pošto nisam dosad imao iskustva sa novijim G džekovima, a trebaće mi (nadam se uskoro) za ex-Baba Slimov board.
Sve koje sam imao sam iskopao kod ćaleta u radnji, neki stari ruski koji su ne-u-ni-šti-vi, ali i ta NOS zaliha se potrošila...

Kada sam naručivao George L's cable za patch smatrao sam da je praktično da naručim ove relativno jeftine džekove, istovremeno naručio sam i par Switchcraft Plug 228, preskupi (sa carinom izađe preko 500 dinara po komadu) nisu puno zgodniji za lemljene, zvučno se naravno ne čuje ništa različito, jedino su robusni, može tenk da ih pregazi i da ostanu čitavi.....razmišljao sam da za statične džekove u pedalboardu ne treba plaćati premnogo...(mada, kada praviš - pravi jednom i ne žali)...
Tako sam došao do ovakvog rešenja ...džekove u domaćim radnjama nisam ni tražio...
Kada su u pitanju ugaoni džekovi nešto najbolje što imam na svojim kablovima jeste http://www.banzaimusic.com/GH-Plug-BF-MO-RA.html ali su suviše robusni za tanke George L's kabliće, odlični su za debele kablove od gitare do ampa koji su neprestano u akciji i u opasnosti, obično zbog tuđeg nemara...
Tako sam došao do ovakvog rešenja ...džekove u domaćim radnjama nisam ni tražio...
Kada su u pitanju ugaoni džekovi nešto najbolje što imam na svojim kablovima jeste http://www.banzaimusic.com/GH-Plug-BF-MO-RA.html ali su suviše robusni za tanke George L's kabliće, odlični su za debele kablove od gitare do ampa koji su neprestano u akciji i u opasnosti, obično zbog tuđeg nemara...
ovi hicon su istih dimenzija, samo kvalitetni. I nisu mnogo skupi. Ima ih po nemackoj na skoro svim sajtovima

- tommytigh77

Pala kupovina wah-a danas. Još samo napajanje da rešim i to je to. I da, par onih G džekova za dodatna dva-tri patch kablića i ćozdra. Takodje, ovom prilikom i zvanično da se zahvalim Baba Slimu za donaciju boarda.

E super, cestitke za wah!
A naravno, sto se boarda tice, nadam se da ce videti jos gomilu svirki. 

Auu CE2 pa BB+ i još TC Flashback delay i Sonic Distortion. Kad pre skupi ovako skupocene pedale a šicariš za pedalbord? Zavidim ti stvarno. lepe pedaletommytigh77 wrote:
Pala kupovina wah-a danas. Još samo napajanje da rešim i to je to. I da, par onih G džekova za dodatna dva-tri patch kablića i ćozdra. Takodje, ovom prilikom i zvanično da se zahvalim Baba Slimu za donaciju boarda.

- tommytigh77
Pa nisam baš toliko platežno moćan koliko ti se čini po slici, skupljalo se to zadnjih 5 godina polako, pre 7-8 godina sam počeo sa par novijih Boss pedala pa sam vremenom umesto njih ubacivao jednu po jednu kvalitetniju, i tako... Plus sam Flashback i BB+ dobio na poklon od ortaka iz Japana. Ostalo je još samo par stvari da se doda na board u nekoj skorijoj budućnosti, nadam se.Fenderica wrote:Kad pre skupi ovako skupocene pedale
Inače, što se tiče Maxon SD-9, pričao sam i pričalo se naširoko o toj pedali, i to na više tema, ovoj:
http://www.muzicki-forum.com/forum/view ... 7&start=15
ovoj:
http://www.muzicki-forum.com/forum/view ... 43&t=23263
i na Michael Landau temi. Pa prelistaj malo da ne bih opet davio ljude.

pametno i imaš manje ali imaš vrhunske stvari. Ovako gomilaš Boss i Digitech i uvek neki q fali da bi bilo to to. Sad ću da pročitam o maxonu šta je pisanotommytigh77 wrote:Pa nisam baš toliko platežno moćan koliko ti se čini po slici, skupljalo se to zadnjih 5 godina polako, pre 7-8 godina sam počeo sa par novijih Boss pedala pa sam vremenom umesto njih ubacivao jednu po jednu kvalitetniju, i tako...Fenderica wrote:Kad pre skupi ovako skupocene pedale