Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
"I bogovi spustaju glavu pred savrsenstvom..." 

- tommytigh77
- Rockatansky
https://www.kupujemprodajem.com/Fender- ... ilter_id=4
Ne znam da li je neko zapazio ovu gitaru, vec duze se prodaje, periodicno naidje, ja sam je zapazio jer mi se svidja, suburst, velika glava, vrat od javora, ono sto ja trazim (kada bih kupovao)... Ali imam neki cudni osecaj da je prvo bila 700 pa 800 pa sada 900 evra... Svaki put kada je vidim ponovo zacudim se jer mislim da je skuplja. Ne znam, mozda se tripujem? Jel jos neko skontao to?
Jednom davno sam propustio da kupim jednu slicnu ovakvu, za 550
Ne znam da li je neko zapazio ovu gitaru, vec duze se prodaje, periodicno naidje, ja sam je zapazio jer mi se svidja, suburst, velika glava, vrat od javora, ono sto ja trazim (kada bih kupovao)... Ali imam neki cudni osecaj da je prvo bila 700 pa 800 pa sada 900 evra... Svaki put kada je vidim ponovo zacudim se jer mislim da je skuplja. Ne znam, mozda se tripujem? Jel jos neko skontao to?

Gitara je 99% Highway One, takva ista je u Srbiji bila nova, do pre 5-6 godina, oko 700 eura (Mitros, Lyra). Vise se ne proizvodi, tako da novu neces naci.Rockatansky wrote:https://www.kupujemprodajem.com/Fender- ... ilter_id=4
Ja imam doticnu gitaru (osim sto je rosewood umesto mapple vrat, plus promenjeni magneti) i smatram da je odlican instrument, ali polovna, u kakvom god da je stanju, ne vredi 900 eura (500 eura bi po meni bila ok cena).
- tommytigh77
Jeste Highway One, odaje je to što su šrafovi na tremolu 56mm string spacing, a tremolo ploča i blok izbušeni za 52mm sa užim sedlima (takozvani konvertovani blok).
- Rockatansky
Sve kontam jel moguce da je Highway One??? E onda nije bila slicna ovakva nego ista, ista boja, isti vrat... Covek prodavao za 600 minus 50
plus kofer...

http://www.kupujemprodajem.com/Fender-s ... ilter_id=4
Bila je fotka sa serijskim brojem. Više je nema, ali počinje sa AMXN.. Gitara sklopljena u Meksiku od američkih delova. Ne kažem da je loša, šta više, verovatno je dobra, ali nigde nije napisao u oglasu da je Meksikanac. A, cena od 800 evra, hm...šta znam.
Bila je fotka sa serijskim brojem. Više je nema, ali počinje sa AMXN.. Gitara sklopljena u Meksiku od američkih delova. Ne kažem da je loša, šta više, verovatno je dobra, ali nigde nije napisao u oglasu da je Meksikanac. A, cena od 800 evra, hm...šta znam.
Lepa prilika za vlasnike Roostera,Astera i sl.
https://www.kupujemprodajem.com/papiri- ... ilter_id=4

Magarac. Prijavio sam ga sad.
Vec skinut oglas
U čemu si bolji od njega...veljapa wrote:Magarac. Prijavio sam ga sad.
za pocetak, u prijavljivanjukwiss wrote:U čemu si bolji od njega...veljapa wrote:Magarac. Prijavio sam ga sad.

Naj gora ljudska osobina,drukanje,za tvoju informaciju...bancika wrote:za pocetak, u prijavljivanjukwiss wrote:U čemu si bolji od njega...veljapa wrote:Magarac. Prijavio sam ga sad.
cek, da neko ispred tvoje zgrade prodaje drogu deci ti ga ne bi prijavio jer je to najgora osobina?
Ovo je daleko blazi slucaj, ali je princip rasudjivanja isti...a i posledice koje ce da snosi su proporcionalno minimalne. Obrisace mu oglas i tol'ko.
edit: jeste fraza totalni klise...ali zbog takve filozofije smo tu i gde smo kao drustvo i zemlja. Vidis nekog da krade - cutis. Vidis da u firmi ima polovina ljudi koji primaju plate, a ne dolaze na poso - cutis. Lazne diplome - cutis...yeah, al makar si osoba od integriteta.
Ovo je daleko blazi slucaj, ali je princip rasudjivanja isti...a i posledice koje ce da snosi su proporcionalno minimalne. Obrisace mu oglas i tol'ko.
edit: jeste fraza totalni klise...ali zbog takve filozofije smo tu i gde smo kao drustvo i zemlja. Vidis nekog da krade - cutis. Vidis da u firmi ima polovina ljudi koji primaju plate, a ne dolaze na poso - cutis. Lazne diplome - cutis...yeah, al makar si osoba od integriteta.
Koliko ima prevaranata,mozda ni nema svrhe vise to prijavljivanje.bancika wrote:cek, da neko ispred tvoje zgrade prodaje drogu deci ti ga ne bi prijavio jer je to najgora osobina?
A to da je drukanje najgora osobina,meni ne pije vodu. Jer ne mozes ti da cutis onoliko koliko razne barabe mogu da te gaze. Aj ovo preko neta je lako,ali prijaviti kriminalca za nesto je herojstvo i treba puno hrabrosti za to