Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Jel normalno da neko nudi JCM900 2100 MKIII za 1500 € ???
- tommytigh77
Sa kabinetom ili bez?
-
Nisam siguran da JCM 900 moze i sa kabinetom da kosta toliko. Mada, mozda gresim.
- tommytigh77
Pa preko grane je to sasvim realna cena za glavu + kabinet. Ovde obično dodaju još nekih 100-200 ali to je to, koliko mi se čini. 1500 samo za glavu je preterano. Nije Plexi u pitanju.
-
Koliko vidim na oglasu, ovo je samo glava
Neverovatno sta sve ljudi nece probati da urade...

-
Odgovorio mi je na privatnu poruku, kada sam mu napisao da se glave preko prodaju za 650 dolara, da je ovo englez i da oni idu od 1500 do 2000 eura... nije indijac ili kinez... Nadam se stvarno da sa ja lud, ne mogu da verujem da ima ovakvih ljudi...
-
Pa cela ova tema je posvecena takvim ljudima. Tacnije 375 strana Srbovanja, po jedna za svaki dan u godini i jos da pretekne. Mala bara puno krokodila, Malo nas je al' smo go**** i da ne nabrajam dalje narodne umotvorine s osvrtom kakav smo u stvari narod.
Odmeri tezinu svojih reci.Zbog nekoliko likova koji se bave prevarama u trgovini polovnom muzickom opremom,zbog nekoliko pojacala i gitara cija cena ti se nije svidela,ti si etiketirao 7miliona ljudi.Nije to u redu...ta etiketa boli sve postene Srbe,a njih nije malo.Zasto,stvarno,vredjas dobre ljude nazivajuci ih...tako kako si nas nazvao?Ceo jedan narod?Nije to lepo.Razmisli.
pisac wrote:Odmeri tezinu svojih reci.Zbog nekoliko likova koji se bave prevarama u trgovini polovnom muzickom opremom,zbog nekoliko pojacala i gitara cija cena ti se nije svidela,ti si etiketirao 7miliona ljudi.Nije to u redu...ta etiketa boli sve postene Srbe,a njih nije malo.Zasto,stvarno,vredjas dobre ljude nazivajuci ih...tako kako si nas nazvao?Ceo jedan narod?Nije to lepo.Razmisli.

Tata,Deni,Nedja...nemampojacalo011 wrote:Jel normalno da neko nudi JCM900 2100 MKIII za 1500 € ???
Radim na mestu gde se prodaje garderoba na veliko. Puno je tu radnji. Ne postoji jedna radnja koja radi posteno. Sve na crno. Dolazi gomila ljudi koji drze butike i radnje i isto svi muljaju. Muljaju se auta,gitare,lazno ovo,lazno ono,ako hoces kod lekara treba da podmitis,kad je liiga sampiona bolje da ne vozis auto jer skupljaju pare za kladionicu. A kad ih raskrinkas ili kazes nesto ljute se. To je ogromna vecina. I to je razlog zasto ljudi beze iz ove zemljepisac wrote:Odmeri tezinu svojih reci.Zbog nekoliko likova koji se bave prevarama u trgovini polovnom muzickom opremom,zbog nekoliko pojacala i gitara cija cena ti se nije svidela,ti si etiketirao 7miliona ljudi.Nije to u redu...ta etiketa boli sve postene Srbe,a njih nije malo.Zasto,stvarno,vredjas dobre ljude nazivajuci ih...tako kako si nas nazvao?Ceo jedan narod?Nije to lepo.Razmisli.
-
Ne radzume? xDivan242 wrote:Tata,Deni,Nedja...nemampojacalo011 wrote:Jel normalno da neko nudi JCM900 2100 MKIII za 1500 € ???
Potpuno logicno shvatanje,u nekoliko reci si rekao sve.U bankarstvu,trgovini i advokaturi nemojte da trazite pravdu i postenje.Inace nema zarade!A kad nema zarade,nema ni zivota.Ljudi su ljudi svuda isti ,samo negde zakon omogucuje muljanje,a negde ne.bancika wrote:pisac wrote:Odmeri tezinu svojih reci.Zbog nekoliko likova koji se bave prevarama u trgovini polovnom muzickom opremom,zbog nekoliko pojacala i gitara cija cena ti se nije svidela,ti si etiketirao 7miliona ljudi.Nije to u redu...ta etiketa boli sve postene Srbe,a njih nije malo.Zasto,stvarno,vredjas dobre ljude nazivajuci ih...tako kako si nas nazvao?Ceo jedan narod?Nije to lepo.Razmisli.fora je sto su najgori u bilo kojoj grupi uvek i najistaknutiji, pa se stige utisak i da su najbrojniji. Npr, odes u Hrvatsku kolima. 999 ljudi koje sretnes usput boli dupe, jedan ti izgrebe kola i ti se vracas kuci sa utiskom - hrvati su g**na. Jbg, ove druge nisi ni cuo. A isto je i ovde i bilo gde drugde (u drugom/trecem svetu), jedan od hiljadu ce da ti izgrebe kola bez ikakvog razloga (kao meni pre neki dan)
Last edited by pisac on 06 Mar 2016, 11:53, edited 1 time in total.
P.S.Kupovao sam gitaru sa Kupujem-Prodajem oglasa.Razgovarao sam sa prodavcem telefonom,krenuo sa poverenjem,covek me sacekao u Pozarevcu autom i odvezao do Kostolca,gde zivi.Uz kaficu i rakiju probao sam gitaru,covek mi je rekao da je gitara izabrana kao najbolja u prodavnici,setapovana,a ako hocu,mozemo da se dogovorimo da umesto nje uzmem Washburna-jedna gitara je bila visak.Posle pogodbe,covek me vratio autom u Pozarevac,odakle sam ja otisao u Beograd da kupim neke pedale.I tu se momak, koji mi je doneo pedalu na ulici a ja mu dao lovu,pokazao kao dobar lik,i posten prodavac.Obe stvari sam kupovao na nevidjeno,takoreci,i nisam se pokajao.E sad...kao i svuda,ima i dobrih i losih ljudi.Pozdrav svim forumasima.
Arandjelovac,isti covek a razlicit niknejm,poznat na forumu po precenjenim stvarima.Dal se sali,dal ...nemampojacalo011 wrote:Ne radzume? xDivan242 wrote:Tata,Deni,Nedja...nemampojacalo011 wrote:Jel normalno da neko nudi JCM900 2100 MKIII za 1500 € ???