Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Zar nije neko sa foruma dogovarao sa mitrosom ili nekom od radnji za dobavljanje robe sa thomanna?? Cini mi se da jeste ...
Pride je neopisivo ruzan a izgleda krajnje amaterski sa tim ostrim ivicama i guitar-unfriendly unutrasnjim materijalom. Ocigledno ga je pravio neko ko se verovatno razume u obradu drveta ali o gitarama nema pojma. Pri tome, hoce da radi posao a nece cak ni cenu materijala da investira, nego ja treba da mu dam avans pa da ga cekam dve nedelje. Aha, obavezno ! I sto rekose drugi, covece , takmicis se sa najvecom svetskom silom, Kinom !OVCA wrote:Pozdravljam sve ljude dobre volje i ljude koji svojim radom zele da stvore nesto ali ne shvatam da u samom startu precenjujes svoj trud :https://www.kupujemprodajem.com/Koferi- ... -oglas.htm
Da ne govorim da u Thomannu za 44e mozes da narucis kofer koji je bas u svemu bolji od ovog sto doticni gospodin nudi.Mislim,rucni rad,ovo ono...
Tesko da ce Mitros da nesto kupi od konkurencije da bi prodao krajnjem kupcu. A i kad bi se to desilo, kakva bi bila cena?djomla wrote:Zar nije neko sa foruma dogovarao sa mitrosom ili nekom od radnji za dobavljanje robe sa thomanna?? Cini mi se da jeste ...
- Rockatansky
Coskovi su uzasni.jagoda wrote:Pride je neopisivo ruzan a izgleda krajnje amaterski sa tim ostrim ivicama i guitar-unfriendly unutrasnjim materijalom. Ocigledno ga je pravio neko ko se verovatno razume u obradu drveta ali o gitarama nema pojma. Pri tome, hoce da radi posao a nece cak ni cenu materijala da investira, nego ja treba da mu dam avans pa da ga cekam dve nedelje. Aha, obavezno ! I sto rekose drugi, covece , takmicis se sa najvecom svetskom silom, Kinom !OVCA wrote:Pozdravljam sve ljude dobre volje i ljude koji svojim radom zele da stvore nesto ali ne shvatam da u samom startu precenjujes svoj trud :https://www.kupujemprodajem.com/Koferi- ... -oglas.htm
Da ne govorim da u Thomannu za 44e mozes da narucis kofer koji je bas u svemu bolji od ovog sto doticni gospodin nudi.Mislim,rucni rad,ovo ono...
Preterujete malo sa slemovanje kofera, jeste da nije neka ponuda, ali jeftiniji je od Mitrosa.
Evo jedne odlične prilike, gitara ima istoriju i sve:
VINTAGE AIR GUITAR ON CRAIGSLIST, $799
http://dangerousminds.net/comments/vint ... gslist_799
Evo jedne odlične prilike, gitara ima istoriju i sve:
VINTAGE AIR GUITAR ON CRAIGSLIST, $799
http://dangerousminds.net/comments/vint ... gslist_799
Ne bih se složio. Kofer iz oglasa je estetski odvratan i lično ga ne bih držao ni u dvorištu iza kuće! Što je najgore potpuno je neupotrebljiv. Kofer se pravi za određenu gitaru i vrlo je bitno kada gitara leži kolika je visina onog dela na koji naleže vrat, kako su podržani bokovi gitare, kako je balansiran i drugo. Ne postoje univerzalni koferi, to je glupost. Može gitara da se ugura u neki neodgovarajući kofer, ali ne leži dobro i lako se ošteti. Kod skupih gitara i te kako je bitan dobar kofer. Pa pogledajte samo kako Les Paul leži u originalnom koferu i dovoljno je!
A ovaj primer koji si naveo je naravno za kolekcionare. Oni koji hoće da dobiju velike pare za starinu moraju sve da imaju originalno pa i kofere. Stari originalni potenciometri se recimo prodaju za 200 dolara i postoji potražnja.
A ovaj primer koji si naveo je naravno za kolekcionare. Oni koji hoće da dobiju velike pare za starinu moraju sve da imaju originalno pa i kofere. Stari originalni potenciometri se recimo prodaju za 200 dolara i postoji potražnja.
Ako čovek kaže "o bojama i veličini kofera odlučujete sami" onda se valda podrazumeva da će praviti kofer prema tvojoj gitari. Ok, i nije lep kofer, ali ne vidim što je zaslužio toliko spominjanje, pored gomile prevaranata i loših ponuda, ovo je samo čovek koji pokušava da ponudi uslugu, možda će nekome i da odgovara. Ako je u Mitrosu kofer 100 eura, ovde možeš dobiti i lošiji ali bar prema gitari. Nije da me briga, ja ne bih ni kod njega ni u Mitrosu kupio. Ustvari mi najviše smeta spominjanje Thomanna kao nekog apsolutnog etalona za cenu, Thomann nije ni prodavnica. Svaka njima čast za cene, ali kofer je verovatno neki presvučeni karton i sl.
Onaj link što sam postavio: kofer ne spada u tu cenu! To je samo za gitaru!
Onaj link što sam postavio: kofer ne spada u tu cenu! To je samo za gitaru!
Pa zbog cene prvenstveno. Ja sam sa Thomanna preko naših ljudi koji donose kupio predivan Gator kofer za SG i koštao me je 90 e ukupno (http://www.thomann.de/gb/gator_deluxe_c ... e_250335_0).komil wrote:... ali ne vidim što je zaslužio toliko spominjanje, pored gomile prevaranata i loših ponuda, ovo je samo čovek koji pokušava da ponudi uslugu, možda će nekome i da odgovara.
...
Ustvari mi najviše smeta spominjanje Thomanna kao nekog apsolutnog etalona za cenu, Thomann nije ni prodavnica. Svaka njima čast za cene, ali kofer je verovatno neki presvučeni karton i sl.
Ako vas ne mrzi prijavite ovaj oglas.
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-s ... ilter_id=4
Izuzetno me nervira sto ovaj lik nekako ima 34 pozitivne ocene, a postavi ovakav oglas. Tesko je da ce neko da se zaleti i zapravo pukne ovoliko para na...ovo, ali svejedno.
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-s ... ilter_id=4
Izuzetno me nervira sto ovaj lik nekako ima 34 pozitivne ocene, a postavi ovakav oglas. Tesko je da ce neko da se zaleti i zapravo pukne ovoliko para na...ovo, ali svejedno.
- Rockatansky
I ja se uvek zapitam kako likovi naprev toliko pozitivnih ocena....
A po cemu si provalio da nije original? Osim sto ga prodaje Beri...
Ja jedino po rupi za imbus za sipku, sve ostalo manje vise... OK i deo iza poslednjeg praga malo cudno deluje, ali to moze biti samo do slika, sve ostalo onako... OK i string tree je bzvz i ima ih dva komada.
A po cemu si provalio da nije original? Osim sto ga prodaje Beri...

Truss rod rupa je recimo sama po sebi dovoljna. Ali dodao bih i pozadi ona plastika za tremolo nije ok, srednji sarafi ne smeju biti u liniji, tremolo je neki Bog te pita koji, ja barem nisam video nista slicno da Fender pravi (pogledaj sedla), headstock mi je totalno off ceo, itd.
-
ja misli mda jedini u mome kraju slušam progrresimTenji wrote:Truss rod rupa je recimo sama po sebi dovoljna. Ali dodao bih i pozadi ona plastika za tremolo nije ok, srednji sarafi ne smeju biti u liniji, tremolo je neki Bog te pita koji, ja barem nisam video nista slicno da Fender pravi (pogledaj sedla), headstock mi je totalno off ceo, itd.

Kao da je partscaster. Vrat mi je više sumnjiv od tela. Decal je, recimo, previše muljav da bi bio Fenderov.
Uopšte uzev, slike kao da nisu slučajno tako smanjene i pod čudnim uglovima.
To jeste Neđa iz Aranđelovca.
Uopšte uzev, slike kao da nisu slučajno tako smanjene i pod čudnim uglovima.
To jeste Neđa iz Aranđelovca.
- tommytigh77
Šta većate, vidi se iz aviona da je lažnjak, prijavite i ćao. A o pomenutoj firmi mogu traktat da napišem, ali me mrzi.
Nije Nedja, ima više zaposlenih.
Nije Nedja, ima više zaposlenih.
- Rockatansky
Hvala.Tenji wrote:Truss rod rupa je recimo sama po sebi dovoljna. Ali dodao bih i pozadi ona plastika za tremolo nije ok, srednji sarafi ne smeju biti u liniji, tremolo je neki Bog te pita koji, ja barem nisam video nista slicno da Fender pravi (pogledaj sedla), headstock mi je totalno off ceo, itd.