istina, sad ću malo da oladim sa tim tehnikalaja vreme je da svira ..veliki pozdrav
Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
MIKI-DJORDJE
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Danke sad jel crn humor il zbilja ne znam, e nisam ja Tragač ima neki na KP sa tim imenom...ali hvala, LM nisam bez grešan o Givsonima Jameričkim i Venderima pa onako to imaju ovi bolji od mene, na kraju imaju i dobre njige baš uzeh Gibson i Fender ima u sitna crevca pa naučiću,a da i za Epiphone su ubacili pod Gibson. pozdrav...
Hvala Ivane 242 i Hvala Banchika, ma džaba dozivanje dans imam posla, al vratiću se ja
šalim se naravno....nađoh neke gotove ploče za pojačala point to point Azija naravno pa trebam to proveriti jer valja čemu..žica šildovana im je dobra nna neku foru srebrnu tj posrebrenu šildovanu prodaju Ameri kao ''vojna'' nemam pojma ko tu od koga kupuje i šta radi..pa je vreme da načinim neko pojačalo Mashala 800 sa nekim kerefekama..javiću...
Хајде, ако занемаримо словне грешке, па чак и граматику, . . . куцало се у брзини, али шта је са мисаоним током неких постављача огласа ?
https://www.kupujemprodajem.com/fender- ... -oglas.htm
Пост скриптум: За замену, под редним бројем 10), одговара и неки "чудни алат или машина".
https://www.kupujemprodajem.com/fender- ... -oglas.htm
Пост скриптум: За замену, под редним бројем 10), одговара и неки "чудни алат или машина".
haha, cudan alat od slonovace, bokserska vreca i skuter odgovaraju, "ali molim bez gluposti"
bilo kako bilo ima 48 pozitivnih ocena
Sto je odlican i jasan pokazatelj..."Dragan" ih ima 196
ja i'am 47 
Sa 48 imas bodove za dzak
Lepo mi nudio covek iz N.Pazara da se ocenimo medjusobno,ja kao moralisao "nismo trgovali"....Eeee 
- Rockatansky
To mi nikad nece biti jasno, kako ti preprodavci i prevaranti navuku toliko pozitivnih ocena.
neko je verovatno otovrio 48 lažnih naloga sa 48 ličnih karti i telefonskih brojeva i dao samome sebi tambapa.. 
-
ProfessorBaltazar
Cutimo i upijajmo.
lajka sundžeri