Štimer & Co. (Koji Štimer Preporučujete?)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Štimer & Co. (Koji Štimer Preporučujete?)
a mogu i da traze od publike da viche "tu-tu...tu-tu". 

-
Ima mnogo dobrih stimera ,a i nemora kabal uopste da se ukljucuje u gitaru / a i moze da se ukljuci / cena mala od 10 do 20 evrica !!!!!! pozdravMilky wrote:Posto mi je dojadilo da stimujem gitaru preko kompa, jer sam provalio da nikad nije perfektno nastimovana, resih stimer da kupim. Znam da je to mali i relativno jeftin komad opreme, ali mislio sam da se ovde pita za tako, sitne pazare i sitne opravke.
Dakle, kakav stimer preporucujete, njegova cena...
btw, s$%^ao sam ono-oko-dzeka-na-gitari(kako me je bluesman informisao da se zove), plasticni obrub tamo gde kabl ulazi u gitaru, je l' to ima negde da se kupi ili cu morati nekog majstora da angazujem?
Javi se ja cu da ti poklonim stimer
Imam takvih preko 50 - tak novih javi sedimmu wrote:mozhe li neko da podeli samnom iskustva sa ovim stimerom? U pitanju je Korg CA-30
Pokloni meni 

Meni stimer na Roland Cube 20 radi sasvim zadovoljavajuce. Ali ipak moram nabaviti nesto bolje zbog alternativnih stimova, a i treba mi nesto sa mikrofonom zbog akusticne... Koliko me to moze kostati ukupno?
Moze da te kosta npr 20e.theTrooper wrote:Meni stimer na Roland Cube 20 radi sasvim zadovoljavajuce. Ali ipak moram nabaviti nesto bolje zbog alternativnih stimova, a i treba mi nesto sa mikrofonom zbog akusticne... Koliko me to moze kostati ukupno?
A moze i 100...

kosta te po principu kolko para tolko muzike ...ili shtima u ovom slucaju mada ja radim sa ˝pitch perfect˝ software shtimerom na kompu i radi sasvim ok to ti je najeftinija varijantatheTrooper wrote:Meni stimer na Roland Cube 20 radi sasvim zadovoljavajuce. Ali ipak moram nabaviti nesto bolje zbog alternativnih stimova, a i treba mi nesto sa mikrofonom zbog akusticne... Koliko me to moze kostati ukupno?
LIVE FREEWARE SOFTWARE

- rock action
na uvo mogu, ali kod kuce, na svirci nema sanse... meni je DT10 jako, jako fin.
ne trosi puno baterije (ako vas smara na struju da ga kacite).
ne trosi puno baterije (ako vas smara na struju da ga kacite).