Ovo kao da si procitao na nekom Randallovom forumu gdje ne mogu da prigovore za pojacala nikako, pa hajde da pljunu bar po kutiji. Iskreno, ja mislim da Peavey kutije u paru sa svojim glavama rade fenomenalno!!!MUzzY wrote:Pojacala mi se svidjaju (probao clasic 30, XXX, JSX i 6505+) ali kutije tj. zvucnici nikako... Subjektivno, ova pojcala propevaju tek sa v30...
Peavey Srbija :: i sire ...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Peavey Srbija :: i sire ...
- Rocket Roll
cccira wrote:@Molotov: Iskreno, u kakvim si ti rodbinskim vezama sa Artistom?
OTRocket Roll wrote:cccira wrote:@Molotov: Iskreno, u kakvim si ti rodbinskim vezama sa Artistom?
Iskreno, oprema koju koristim ... Peavey, Randall, Washburn, Digitech, Vox .... sve su to marke u koje imam povjerenja, a cijene su pristupacne .. evropske, bar ovdje u BiH. Servis je OK, ako imas srece.
Sto je najbolje u Artistu u BL je to sto mozes ladno da izmes bilo koji instrument i bilo koje pojacalo i da ga probas koliko ti volja. Mozes da dolazis 10 x da probas prije nego sto budes siguran da je to tvoj instrument.
Artist je jedino mjesto gdje mogu da steknem prakticna znanja i iskustvo sa opremom. Mogu i da ga podijelim sa ako nekog zanima.
Na mojoj web stranici Artist logo stoji vec 3 godine, a Artist majicu nosim vec 5 godina.
Pa sta, covek ih malo reklamira.Rocket Roll wrote:cccira wrote:@Molotov: Iskreno, u kakvim si ti rodbinskim vezama sa Artistom?

Na (samo)reklamu se ionako prilicno blagonaklono gleda ovde, zar ne?

- Rocket Roll
Besplatno oglašavanje komercijalnih firmi nije dozvoljeno Pravilnikom.
Forum se plaća iz privatnih džepova, a nijedna prodavnica/firma do sada nije platila banner ili oglas.
Umesto toga, valjda, računaju na prijatelje koji će ih besplatno reklamirati.
Kako Tiki može da se uzdržava što se asortimana Artista tiče, a Molotov ne može?
Nema ništa džabe.
Forum se plaća iz privatnih džepova, a nijedna prodavnica/firma do sada nije platila banner ili oglas.
Umesto toga, valjda, računaju na prijatelje koji će ih besplatno reklamirati.
Kako Tiki može da se uzdržava što se asortimana Artista tiče, a Molotov ne može?
Nema ništa džabe.
Molotov wrote:Ovo kao da si procitao na nekom Randallovom forumu gdje ne mogu da prigovore za pojacala nikako, pa hajde da pljunu bar po kutiji. Iskreno, ja mislim da Peavey kutije u paru sa svojim glavama rade fenomenalno!!!MUzzY wrote:Pojacala mi se svidjaju (probao clasic 30, XXX, JSX i 6505+) ali kutije tj. zvucnici nikako... Subjektivno, ova pojcala propevaju tek sa v30...
Trudim se da ne pisem (ili javno pricam) po forumima misljenja koja nisu moja. Tj. misli i utiske koje nisam licno stekao.
Ako kazem da mi se nesto ne dopada to je zato sto sam probao ili u najmanju ruku cuo ne zato sto je na nekom XY forumu neko to rekao. Plus randall forum nisam nikad otvorio...
POz.
- Tiki the Boyler
- Urednik
Ja nešto ne volim Peavey!

ово ћу да ставим у потписTiki the Boyler wrote:Ja nešto ne volim Peavey!
Ко не воли Пиви, не треба да живи. 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Imam peavey telo od telecaster kopije neznam koji je to model - iz tri dela je HSS konfiguracija. Magneti pevaju, radi kao strat na singlovima, meni se cini i bolje i konkretnije od strata MIM fendera, a da ne pricam o SQUIER gitarama, a hum je vintage sto meni odgovara, nije za puno gaina. Elektronika je super (za taj rang gitare), ne krcka i ne zuji. Drvo je solidno, daje lep zvuk na suvo. Jedino sto je vrat od japanskog strata, pa je to drugacija prica, ali i gitare su im sasvim korektne, kao i pojacala. Sve je to lepo. 

peavey je mama i caca a bogami i tetka i teca
i baba i tetka... 

Ma dobar je peavey, imam peavey gitaru, a steta sto ne vidjam nigde njihove zice, bile su dobre 

Sta se desava sa XXX serijom?Mislim da su obustavilil proizvodnju...