Dweezil electronics feat. Scott Swartz PT80 Delay
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Dweezil electronics feat. Scott Swartz PT80 Delay
jedino je kutija Hammond iz Radio kluba, kapice su kopija Davies, potovi Alpha 16mm full shaft, sve je od preko.

- sirac-šunka
- vragolan
MMC, i ja sam ih video 

Jes indid   mislim da je tamo i jedan octave fuzz na fazon MXR Blue Box-a, ljudi iz pomenute radnje su mi izashli u susret i stavili ih u svoj izlog. Josh jednom hvala im na supportu i poverenju.
   mislim da je tamo i jedan octave fuzz na fazon MXR Blue Box-a, ljudi iz pomenute radnje su mi izashli u susret i stavili ih u svoj izlog. Josh jednom hvala im na supportu i poverenju.

mislim da je tamo i jedan octave fuzz na fazon MXR Blue Box-a, ljudi iz pomenute radnje su mi izashli u susret i stavili ih u svoj izlog. Josh jednom hvala im na supportu i poverenju.
   mislim da je tamo i jedan octave fuzz na fazon MXR Blue Box-a, ljudi iz pomenute radnje su mi izashli u susret i stavili ih u svoj izlog. Josh jednom hvala im na supportu i poverenju.Re: Dweezil electronics feat. Scott Swartz PT80 Delay
Bas ih i ja skoro videh i prijatno se iznenadih  Mozda bi i ostali diy-eri mogli isto to da probaju?
 Mozda bi i ostali diy-eri mogli isto to da probaju?

Mozda bi i ostali diy-eri mogli isto to da probaju?
 Mozda bi i ostali diy-eri mogli isto to da probaju?- Rocket Roll
nOice, very nOice!
Sito-štampa (nalepnica), ili kako?

Sito-štampa (nalepnica), ili kako?
to ti je waterslide decal, ovo: http://www.musikding.de/product_info.ph ... nters.html

a lepo lepo, svaka chast matori   kako ti se chini PT80 delay, jesi zadovoljan?!
  kako ti se chini PT80 delay, jesi zadovoljan?!

kako ti se chini PT80 delay, jesi zadovoljan?!
  kako ti se chini PT80 delay, jesi zadovoljan?!Re: Dweezil electronics feat. Scott Swartz PT80 Delay
e pa koliko sam ga imajo vrijeme probat je super stvar! mnogo bolje nego obični delayi. 
i kad staviš time & no. repeats na max i počnije stvar oscilirat...mm odlično!

i kad staviš time & no. repeats na max i počnije stvar oscilirat...mm odlično!