Resio sam da kupim neko lampasko pojacalo.Prvo sam hteo glavu i onda naletim na ovo: Marshall JTM60 Vintage 2x12" Celestion,60W,full lampas za,po meni ok lovu za tako nesto (kad kupim,mozda i kazem,ali jos nije vreme)...Kupljen je u aprilu 1998. i sviran mozda godinu dana ukupno,jer je covek isao u inostranstvo itd...Prve lampe,sve,bas sve kao iz radnje,netaknut,mozda je dva puta iz kuce izasao...
Sad mi trebaju saveti u vezi sa ovim pojacalom,dobro bi bilo kad bi mi neko ko ga je vec imao i probao rekao par reci.
Pojacalo sam licno probao i video,ali me najvise zanimaju tehnicke stvari,kog je kvaliteta,kako se pokazao,da li se kvari...Posto se tako nesto ne proizvodi...
Sve odlicno radi na njemu s obzirom da su prve lampe,ali posto ja nisam imao iskustva sa lampasima,da li neko moze da mi kaze da li one propadaju i kad nerade?
I ako se neko seti jos koje korisne informacije,bilo bi odlicno...
Hvala u napred i evo neke slike sa neta,cisto da se vidi kako izgleda od prilike...
P.S. Covek mi cuva pojacalo do srede 22. pa bi bilo pozeljno da do tada dobijem par informacija...

Izlazne lampe su sklonije takvom stradanju, ali pričamo o procentima verovatnoće. Pojačalo se baci na standby, da mu se desetak minuta zagrevanja, onda se flipne u radno stanje i bulji se u lampe. Ako počne varničenje, tinjanje ili bleštanje, nije dobro.
 Izlazne lampe su sklonije takvom stradanju, ali pričamo o procentima verovatnoće. Pojačalo se baci na standby, da mu se desetak minuta zagrevanja, onda se flipne u radno stanje i bulji se u lampe. Ako počne varničenje, tinjanje ili bleštanje, nije dobro.