Izrada, održavanje, saveti...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Solomon
- Dimension 7
al najjaci dio je
NAPOMENA! Ne znam čemu služe crno i bijelo dugme ispod magneta i tri zabodena šarafa.

-
DJ_MY_SOUL
Taj Shady, odnosno shaaadiii kako ga zove brat od strica. To vam je najgori moguci prodavac kojeg mozete naci na netu. Preko telefona potpuno fin covek spreman da izadje u susret i sve ali kad sam dosao kod njega dogovor koji smo napravili preko telefona uprskao je zbog 100eura vise. Posto je novi pazar daleko da ne bude da sam dosao dzabe 2 sata sam se raspravljao sa njim u njegovom ultra fensi profesionalnom studiju dimenzija 2x2 (Stvarno je 2x2!) samo omaltersian iznutra, gde pored racunara i vrhunskih instrumenata drzi masinu za pranje sudova sta reci nego tuga! Naravno bilo je tu vernih glumaca koji su glumili za njega. Prvo kada sam dosao nije imao nikog ko bi za nejga proverio klarinet, pa onda ocekujuci da budem srecan najavljuje prvog. Njegov brat od strica koji navodno predaje klarinet u muzickoj skoli on je moj klarinet cija je vrednost 800eur a ja ga cenio 500eur, procenio na 150eur! Pa je doveo decka kojem bi prodao taj moj klarinet koji nije znao da svira pa nije mogao da izadje ton pa jos su nasli da je neispravan! Ja vec i izmoren od puta i sve jednostavno sam mu rekao moju poslednju ponudu koju je naravno odbio, ja sam lepo otisao i posle 10min kad smo vec izasli na magistralni put on me zove i pita da li zelim da kupim Rockman Jazz bass za 180eur, a ja sam dosao da kupim fender stratocaster... Koja logika zato sto mi je spustio 20evra da cu ja da kupim ovo cudo, i kako kad sam dosao po elektricnu gitaru. Naprimer sada vidim ovaj Klarinet Richard Keilwerth (B) mod. 20/5 hvalio mi se kako ima da ga kupi za 200eur. I evo sad taj klarinet kosta 1100eura!!! A sad imao je on jedan plasticni ucenicki koji je uvalio jednom liku u sapcu, i taj lik iz sapca mi se zali preko telefona kako ocajno radi i da ga vraca i raspitivao se za moj. Bukvalno da je prevaren. Sada kroz pricu shvatio sam da je on mnogo veci prevarant nego sto sam mislio. Imao je jedan bass Aria Pro ii heritage koji me je zanimao zbog toga sto sam fan Duran Duran-a a JT je koristio slicnu. Gitara je vec bila u oglasu i on mi je mrtav ladan rekao " A ja to trebam da uzmem da je ofarbam i sredim " Tako da ako je spreman da farba jedan instrument to je covek od koga ne znate sta ocekivati. Ja za sebe znam da nikad vise necu imati posla sa njim makar on dolazio licno, a to bih od srca preporucio i vama. Ovaj text jeste malo poduzi ali verujte mi nisam nista preuvelicao
-
Stanko
Meni je samo drago sto je ovo srbija pa niko nece da se zaludjuje i kupuje ovo

nema' se para ni za citave gitare
A sledece ce da prodaje gornji deo vrata gibsona, za 800e (sto je realna cena hahhahaa) i time je kompletirao gitaru

-
maceyouth
-
...15% za glavu sa civijama...skroz fer...samo 600 eur.... + 1.800,00 za ostatak gitare...i onda mi fali samo deo vrata...... jako povoljno....vrh...totalno lud covek.....
-
laza
NAPOMENA! Ne znam čemu služe crno i bijelo dugme ispod magneta i tri zabodena šarafa.
Bijelo dugme, zna se, nije ni za šta, a za crno treba videti.
-
Haralampije
LifelessDead wrote:Taj covek mora da je skren'o sa zivcima
Meni se cini samo da podjebava raju
Last edited by
Haralampije on 13 May 2010, 11:34, edited 2 times in total.
-
cccira
- MF veteran
Uvazene kolege muzickog foruma, doticni gospodin je sebi napravio genijalnu reklamu jer evo vi npr. vec danima pricate o njemu i o njegovim oglasima. Koliko vas nije uslo na profil shady instruments-a kada je videlo jedan od ova dva oglasa?
-
sinisake
- The original one
Meni je zapravo smesniji taj deo, njegova regularna prodaja.
Shady je gori od svih preprodavaca koje znam ili za koje sam cuo, a to jeste svojevrsni uspeh.

-
mislim_stvarno
cccira wrote:Uvazene kolege muzickog foruma, doticni gospodin je sebi napravio genijalnu reklamu jer evo vi npr. vec danima pricate o njemu i o njegovim oglasima. Koliko vas nije uslo na profil shady instruments-a kada je videlo jedan od ova dva oglasa?
evo jedan

-
cccira
- MF veteran
sinisake wrote:Meni je zapravo smesniji taj deo, njegova regularna prodaja.
Shady je gori od svih preprodavaca koje znam ili za koje sam cuo, a to jeste svojevrsni uspeh.

Dobro, to stoji, ali opet opak marketinski potez

-
LifelessDead
Tesko da to moze da se nazove reklama, covek pravi budalu od sebe. Svaki normalan prodavac u svetu drzi do svog ugleda. Dovoljno je da procitas ovde par komentara ljudi koji su sa njim imali posla pa ces da vidis o kakvom prodavcu se radi. Tesko da bi iko ko je procitao ovde komentare isao da kupi nesto od njega.