Lepo radi taj Boss, ne znam stvarno sto si to uopste i prodavao, a ne znam zasto i OCD nameravas da prodas.

Tu spravo ™ zasluzuje samo onaj ko moze da odsvira Turski mars, unazad, Želetovu verziju! Ima l' takih odje?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Nyarlathotep wrote:Hehehe, sta da ti kazem... znam za coveka koji je kupio Space Echo 501 za 200 eura kod nekog matorog narodnjaka. Pre mesec dana najvise. A ima i po Hrvatskoj da se nadje Space Echo 201 za 200 - 250 eurica.

Da navedem ono što je Treba Li Vam Leda rekao Krompirolikom Slepcu, kad je primetio da na harmonici Krompirolikog više nema zečeva od dijamanata: "Izgleda kao da ju je neko ukrao i odneo u zalagaonicu pa otuda izvadio, a onda je opet neko ukrao i odneo u zalagaonicu pa otuda izvadio, pa je neko drugi ukrao. I kao da su je stalno krali i vadili iz zalagaonice, i ponovo krali, sve dok se nije izlizala, pa sada izgleda kao nekadašnje juče."guv'nor wrote:Ponovo sam došao do svoje prve pedale...

ali mi se mnogo mnogo dopada. Mozhe se i napraviti izuzetno masan i dobar chorus, uh kako je dobar.
 ali mi se mnogo mnogo dopada. Mozhe se i napraviti izuzetno masan i dobar chorus, uh kako je dobar.

sprava je dugo godina stajala kod jednog entuzijaste, tako da je odlichno ochuvana, malo krche potenciometri kad ih pomerash, ne svi, ali neki, i nazire se josh par bubica ali zaista minijaturnih i za glavnu svrhu ne toliko bitnih, uredjaj radi super!
 sprava je dugo godina stajala kod jednog entuzijaste, tako da je odlichno ochuvana, malo krche potenciometri kad ih pomerash, ne svi, ali neki, i nazire se josh par bubica ali zaista minijaturnih i za glavnu svrhu ne toliko bitnih, uredjaj radi super! ali nema veze, laka je za kontrolu, chas se namesti shta zhelish, pa ono, npr ako se koristi live, jedan delay seting i jedan harmonizer po pesmi, to je shto je
 ali nema veze, laka je za kontrolu, chas se namesti shta zhelish, pa ono, npr ako se koristi live, jedan delay seting i jedan harmonizer po pesmi, to je shto je 

da...ali zato ima midi preko kojeg mozes da kontrolišeš koješta u real time...zar nije dosta???:)cccira wrote:Tjestitke!
Btw. ne brini, svako spravo tog kalibra u tom cenovnom rangu mora imati neku falinku. Midiverb npr. prima samo jedan footswitch koji moze ili da salta po patch samo na gore (which can be a pain in the you-know-what) ili da radi bajpas ili da bude tap tempo. No ja gi ipak volem

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest