Kupovina opreme preko oglasa
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa
Ako ti bas bas treba wah i nema sile da skupis vise para, uzmi ga ali kol'ko para, tol'ko muzike... sto bi rekli.
Mnogi ga hvale, meni se licno ne svidja a ti ga probaj pa vidi.
Mnogi ga hvale, meni se licno ne svidja a ti ga probaj pa vidi.
Funkomat wrote:Ako ti bas bas treba wah i nema sile da skupis vise para, uzmi ga ali kol'ko para, tol'ko muzike...

http://www.kupujemprodajem.com/Doobi-ma ... id=1589879
Wow, ovo ko ono kad Kinezi stave na mobilni telefon NokiR, ali to R je jelte tako napisano da maximalno podseca na A
Evo nam ga affordable verzija boogie-a, lol.
Wow, ovo ko ono kad Kinezi stave na mobilni telefon NokiR, ali to R je jelte tako napisano da maximalno podseca na A

Evo nam ga affordable verzija boogie-a, lol.
Ja sam ga imao (prodao sam ga doduše, nije mi trebao), i bio sam zadovoljan. Za te pare naravno. On svakako radi posao, i možeš se dosta igrati sa podešavanjima (spoljašnjim kontrolama), ali takođe i sa međusobnim položajem LED-a i foto ćelije, od čega jako zavisi zvuk. Više svetla pada na foto-ćeliju -> zvuk odlazi u viši frekventni opseg.Wolf wrote:e ljudi, da ne otvaram sad novu temu za sitnicu, da li je neki imao iskustva za behringer hellbabe wahom?
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/126 ... -HELLBABE/
treba mi neki wah, a baš i nisam nešto preterano pri parama, a kontam da bih tih 3 i nešto sitno hiljade mogao da priuštim...
hvala unapred![]()
E sad, uporedili smo ga Funkomat i ja sa njegovim Crybaby-jem, i naravno Crybaby je bolji, imaju sličan hod odn. sweep, ali je zvuk na Dunlopu nekako... gušći, ne znam kako drugačije opisati. Jednostavno osećaš da ima gustinu, dok Hellbabe... Radi on to što treba, vau vau, ali tanko nekako. Naravno, to je daleko primetnije u A/B testu nego da sviraš njega samog. Hellbabe-ov zvuk sam za sebe uopšte nije toliko loš, ali kad uporediš tek onda čuješ da razlika, i to značajna postoji.
Ali nemoj da te to obeshrabri. Uzmi i uživaj, dok ne skupiš jednog dana para za nešto bolje, ako uopšte budeš imao potrebu za boljim.
I, mani te priče, plastika, ovo-ono. Plastika uopšte tu ne predstavlja problem construction-wise, već ostale komponente koje su generalno kod Behringera slabe - konektori uglavnom.
I da, ja jesam prodao svoj, ali ću ga kupiti ponovo, za manji board koji pravim, da imam i wah za male pare.

Generalno, svi Behringerovi proizvodi imaju "tanji" ton od "originala". To im je ujedno i najveca mana a ne plastika i sl. E sad, to se da srediti nekim ekvilajzerom ali onda clean gubi svoj pravi ton. Vah nije jedna od sprava koju mozes da podebljas, zamastis i sl. Vah je isuvise inspirativna sprava da bi kupio nesto tek da ga imas. Kad pocne da ti zvekece i samo da radi uuuauuu, uuuauuu shvatices da si bacio pare. Vah treba da radi uuuaaauuu, uuuaaauuu. To "aaa" je taj opseg od niskih ka srednjim tonovima koji neces dobiti tim Behringerom.Mislim, bas nemam nista protiv tih jeftinijih pedala. Cak sam skoro i sam kupio Behringerov DC9 kompresor koji je takodje "svetliji i plici” ali meni je bas takav trebao I odlican je. Verovatno deluje smesno ovo sto sam napisao ali samo pokusavam da ti ukazem na to da ipak skupis jos malo para.Vah je br.1 pedala u svakom pogledu.
Audio wrote: To "aaa" je taj opseg od niskih ka srednjim tonovima

http://www.kupujemprodajem.com/Hohner-l ... ter_id=104
Ako ti ne ide da prodaš pancake kopiju za 750, ti lepo podignes cenu na 1000.
Nije li simpaticno?

Nije li simpaticno?

- tyler durden
- MF veteran
ma wah je tu samo da ga nagazimo kad nas BAŠ mrzi da sviramo solo.....

uuu bas sam hteo da okacim taj oglas ovde, ali si me pretekao!Milanares wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Hohner-l ... ter_id=104
Nije li simpaticno?

- DJ_MY_SOUL
Hhahaha i kofer 100eur posebno
Al su ljudi opasni ovih dana... A i ovde se mnogo lakse dise.

covek lepo napisao "...nemojte mi nuditi krsheve..." a sam ga nudi 

dweezil wrote:covek lepo napisao "...nemojte mi nuditi krsheve..." a sam ga nudi

Upravo hjedoh napisati!
Samo mi nije jasna jedna stvar, prodajem i ja svog LTD-a, i nije to Bog-zna-kakva gitara, ali šta mi sve ljudi nude, stvarno se zapitam da li su ti ljudi i SEKUNDE normalni, pa ko još prelazi s konja na magarca?!
- mislim_stvarno
pa pazi, ja to kapiram, jbg, neko hoce bolju gitaru, a neko drugi prodaje jer mu treba kinta, a ako ovaj kome treba kinta, hoce da nastavi da svira, uzece tu gitaru + kintu. Ista stvar je i kad sam ja dobijao ponude da se menjam sa ljudima i da im doplacujem za neke bolje gitare, treba im i kinta i gitara, pa ce uzeti nesto losiju dzitru i pare... Naravno, i sam znam kakve gluposti ljudi mogu da nude...Strat08 wrote:Samo mi nije jasna jedna stvar, prodajem i ja svog LTD-a, i nije to Bog-zna-kakva gitara, ali šta mi sve ljudi nude, stvarno se zapitam da li su ti ljudi i SEKUNDE normalni, pa ko još prelazi s konja na magarca?!
Bilo je reči na temu ''prodajem gitaru (ili već nešto), šaljem slike na mejl..."
Pa, ja sam npr. stavio takav oglas. Nema veze ni sa čim osim sa rezolucijom (veličinom) i time da KP izgleda ima neko ograničenje u vezi sa tim. Hteo sam da stavim više slika ali nije moglo nego samo jedna pa sam stavio tu jednu a ostale dobije ko me kontaktira. A te koje pošaljem naknadno a ima ih desetak su malte ne u prirodnoj veličini iz svih uglova i vidi se sve što treba da se vidi. Ko god je tražio dobio je i ljudi su mi komentarisali da se sve vidi odlično i u super veličini. Ali mislim da ih baš ta veličina ograničava pa ne mogu sve na KP. Tako da - ne treba generalizovati...
Pa, ja sam npr. stavio takav oglas. Nema veze ni sa čim osim sa rezolucijom (veličinom) i time da KP izgleda ima neko ograničenje u vezi sa tim. Hteo sam da stavim više slika ali nije moglo nego samo jedna pa sam stavio tu jednu a ostale dobije ko me kontaktira. A te koje pošaljem naknadno a ima ih desetak su malte ne u prirodnoj veličini iz svih uglova i vidi se sve što treba da se vidi. Ko god je tražio dobio je i ljudi su mi komentarisali da se sve vidi odlično i u super veličini. Ali mislim da ih baš ta veličina ograničava pa ne mogu sve na KP. Tako da - ne treba generalizovati...
Naravno, hajd', to moze da prodje, uzmes tu jeftiniju, dio love i kasnije valjas istu, nije frka, mozda bi i ja sad to uradio, ali burazeru, kad mi lik ponudi neku Ž gitaru i SX pojačalo u zamjenu, i da ne nabrajam dalje sta sve, zeludac mi se prevrnemislim_stvarno wrote: pa pazi, ja to kapiram, jbg, neko hoce bolju gitaru, a neko drugi prodaje jer mu treba kinta, a ako ovaj kome treba kinta, hoce da nastavi da svira, uzece tu gitaru + kintu. Ista stvar je i kad sam ja dobijao ponude da se menjam sa ljudima i da im doplacujem za neke bolje gitare, treba im i kinta i gitara, pa ce uzeti nesto losiju dzitru i pare... Naravno, i sam znam kakve gluposti ljudi mogu da nude...