Maxles pedale handmade
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Maxles pedale handmade
Onako pravi bez pragova 3/4,stari ofucani ,ima ga jedno 35-40 godina.Ucim se jos uvek ,da ga drzim u poziciji ,al kad krenem da saram ,krenem i sa falsevima 

EVO ....mala ,paklena igracka.....

-
Klonirani Mid-fi ? 

ovaj poslednji dizajn mi deluje, najjednostavnije - najcistije i najcitkije!
Kad sam ga kupio bio je u vrlo losem stanju,i moralo je da se dosta poradi na njemu.Ja sam se odlucio za ovakav izgled .Proveo sam dosta vremena sredjivajuci ga.i eto ...Bozha wrote:Eto ko svira kontru!! Klasican ili neka begesarska mecka? Jel mozemo da se dogovorimo da mu jednom onako snajderski uzmes meru uzduz i popreko?maksabass wrote:Zove me stari dobri kontrabas-jaoj moji prsti

Posle 6-7 meseci sam mu skinuo boju i ponovo ga vratio na staro.Sad izgleda klasicno al se bolje cuje,

maksabass wrote:EVO ....mala ,paklena igracka.....

Prezivecu do ponedeljka... Thanx!
Sad ja malo da se igram,dok je kod mene....mnogo mi zanimljivo 

ZDRAVO MAXIMILIJANE,ODLICNA OVA SIVA KUTIJA,STVARNO SUPER
Sve pohvale za Maksu! Čovek sve uradi kako se dogovori, pedala stigla i sinoć isprobana...
Ovaj fuzz lomi kičmu! Presrećan sam
Gomila gaina, plus dodatak za random buku i blend izmedju fuzza i čudesa, tako ludački noise, imao sam utisak da će mi se kutija raspasti
Plus, čisti se na pot fenomenalno... nisam siguran, ali je masnija nego Big muff t/w... trebaće mi još malo vremena za isprobavanje, ali me je definitivno oduvala...
Maxles rules!
Definitivno idem u nove projekte
Tremulus lune (ili neki sa tap tempom?)
Mooger low pass...
Ovaj fuzz lomi kičmu! Presrećan sam

Gomila gaina, plus dodatak za random buku i blend izmedju fuzza i čudesa, tako ludački noise, imao sam utisak da će mi se kutija raspasti

Plus, čisti se na pot fenomenalno... nisam siguran, ali je masnija nego Big muff t/w... trebaće mi još malo vremena za isprobavanje, ali me je definitivno oduvala...
Maxles rules!
Definitivno idem u nove projekte

Tremulus lune (ili neki sa tap tempom?)
Mooger low pass...

Clari not? Why not? Ludo spravo kazes?
Ako je tako, aj Makso pravi meni jedan pa nek ide zivot....
Kolko kosta sad sa novogodisnjim popustom?
Ako je tako, aj Makso pravi meni jedan pa nek ide zivot....

-
Prastari demo originala.
Pravo je zadovoljstvo raditi za ovakve ljude poput tebe ,i nekih sa ovog foruma.\Zadovljstvo je jos vece kada cujem ovakve komentare 

kod mene je popust tokom celeMilanares wrote:Clari not? Why not? Ludo spravo kazes?
Ako je tako, aj Makso pravi meni jedan pa nek ide zivot....![]()

sumnjam da cu stici pre nove godine ,al ako bas zelis da to bude poklon za NG ,ima da budem i Deda Mraz