+1Boogie Woogie wrote: ja kad stvaram..plamovi sladostrašća prže moju garderobu..
Malo pojebu i ritam i dinamiku, ali tužna kljava sve to opegla da bude tip top.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
+1Boogie Woogie wrote: ja kad stvaram..plamovi sladostrašća prže moju garderobu..
svaka cast za post, slazem se 100%umart wrote:meni su klipovi za bilo kakav drajv korisni jer me zanima specifican zub,pijesak,tekstura u drajvu koja moze da izadje ako je klip iole ozbiljniji i ako su zvucnici na kojima se slusa takodje iole ozbiljniji.podrazumijeva se da danas vecina pojacala ima sasvim solidne eq-ove,a ona koja nemaju,rjesava se problem eq-om u lancu.
i ne vidim zasto neko mora da ima 10 hitova i da bude pro da bi imao prava da prica o tonu i da komentarise pojacala?to je apsurd.ja kontam da je vecina ljudi odje da bi nesto korisno procitala,razmijenila iskustva ili mozda procitao stav nekog normalnog koji ima neko sasvim opozitno misljenje i ukus,i tako oplemenio na prvo mjesto svoje znanje,a onda mozda i naucio.
bilo je simpaticno dok je samo dersu vadio taj argument sta vi znate,ja sam ovo ono,ali sad vec ima dosta ljudi koji tako grabe paznju,i mene licno smara to samo tako i odbija od foruma.ja ne pokusavam ikome iskusnijem da prodam svoje neke fore,vise je to i zezanje a pomalo i razmjena misljenja i iskustva,pomazem pocetnicima,jer ja kad sam pocinjao nije bilo ni mf.com-a ni niceg i dosta sam morao sam.
Sjajan, zed mitchell bending i besprekoran vibrato. Ritmicki zanimljivo, opet.Boogie Woogie wrote:eo ko pogodi koja su ovo pojačala dobije trzalicu s mojim potpisom.
napominjem da je ritam gitara snimana sa jednim, solo sa drugom glavom.
http://soundcloud.com/gillette-wilkinson/onda-fak-da-piezzo
Ritam je skoro sigurno teleća u škembetu, a szolo medveđa preparirana, ali nisam 100% siguran.Boogie Woogie wrote: napominjem da je ritam gitara snimana sa jednim, solo sa drugom glavom.
http://soundcloud.com/gillette-wilkinson/onda-fak-da-piezzo
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest