Upravo si pokvario iznenadjenje koje sam sebi spremamBaalBehrit wrote:Možeš samo da se nadaš.cccira wrote:Imam neki pedalboard iz snova koji polako ostvarujem, koji ce zadovoljiti sve moje efektne potrebe (naaadam se)

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Upravo si pokvario iznenadjenje koje sam sebi spremamBaalBehrit wrote:Možeš samo da se nadaš.cccira wrote:Imam neki pedalboard iz snova koji polako ostvarujem, koji ce zadovoljiti sve moje efektne potrebe (naaadam se)
Tantal na putu signala?Jako losa opcija, po meni.Rocket Roll wrote:Hillybilly kaže da mnogo zavisi od mesta na koje ih stavljaš. Sava ih voli u naponskom delu. Ja ih volim na putu signala.
Bogami, ni meni se to ne svidja...Tantal na putu signala?Jako losa opcija, po meni.
sinisake wrote:Bogami, ni meni se to ne svidja...Tantal na putu signala?Jako losa opcija, po meni.![]()
Salim se, samo vi diskutujte...
Uze mi reč iz usta! Tako mi i treba kada ne pratim forum non-stop, pa ne stižem na sve da odgovorim prvi.sinisake wrote:Bogami, ni meni se to ne svidja...
Ti ih onda nemoj koristiti. Keeley i Monte Allums moduju TubeScreamer tako što ga vraćaju na TS-808 original (tantali u tonskoj sekciji). Pomenuti OCD, originalni Rat, Kentaur = tantali na putu signala. Itd. Ako laže koza, ne laže rog - sve su to pedale legendarnog statusa, i veoma tražene, jer gitaristi (svesno ili nesvesno) beže od HiFija.vbraca wrote: Tantal na putu signala?Jako losa opcija, po meni.
Hey Sinisake,sinisake wrote:Eh, kad bi to moglo tako...![]()
Znas kako, znacu koji svuk hocu kad ga cujem, kad ga svojim prstima iscedim iz Strata, na svom pojacalu, i kazem: "To je to".![]()
![]()
Ma mnogo toga se promenUlo (Imenjak Mihajlovic TM), nekako stalno zaboravljam da nemam vise hambakere, pa sam malo zbunjen, jos uvek...
Hm, mozda si u pravu (al' trebalo je da to ostavis za 75. stranuJer, mislim da si nam nametnuo malo nemoguc zadatak...hoces da iz stratovog singla dobijesh zvuk koji je zapravo zvuk humovog overdrive-a...
Ocigledno je da ti stvarno treba humbucker...
A ako u medjuvremenu ne budes rijesio dilemu...sinisake wrote:Hm, mozda si u pravu (al' trebalo je da to ostavis za 75. stranuJer, mislim da si nam nametnuo malo nemoguc zadatak...hoces da iz stratovog singla dobijesh zvuk koji je zapravo zvuk humovog overdrive-a...
Ocigledno je da ti stvarno treba humbucker...)...
Cak sam, kad sam pazario Strata, probao i jednog sa hambakerom u bridzu, ali ovaj je bio zvucno znatno ubedljiviji.![]()
Fora je u tome sto su Deluxe Stratovi idealni za budzenje (tako kazu), mogao bi cak i hambaker normalne velicine da se stavi,
nisu potrebna busenja i skrnavljenja drveta, to je vec obavljeno; postoji ''dupla'' rupa kod bridgea. Nisam pogledao ispod maske, moguce da gresim; anyway, posto postoji single sized humbucker - jos bolje!![]()
No, kad stigne ScrewDriver, Screamer ce biti namesten na nesto agresivnija podesavanja, pa cu mozda i imati nesto blisko onom opisanom na prvoj strani, a alternative DS kecu cu svakako probati.
Hvala, i citamo se i dalje!
I sam si stavio tantale u Chorus, iako si rekao da je Chorus vise hifi efekat.Cuo si kako radi moj, i znas kako radi svoj, mogu ti doneti da ih testiras, videces da si tu napravio gresku.Rocket Roll wrote: jer gitaristi (svesno ili nesvesno) beže od HiFija.
Jeste!majtimika wrote:jel ova drvena pedala boki page
Na prethodnoj strani stoji:vbraca wrote: I sam si stavio tantale u Chorus, iako si rekao da je Chorus vise hifi efekat.
Rocket Roll wrote:Ne rade baš kako treba u modulacijama - "plitki" su (kompresija?), "suvi" i frekventno "uži", ali sve te mane se pretvaraju u vrline kad su u drajvovima (ton dobije karakter, nije onako HiFi "blah").
Tvoj kuckavbraca wrote:...Cuo si kako radi moj, i znas kako radi svoj, mogu ti doneti da ih testiras, videces da si tu napravio gresku.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest