Ma da covece,gluposti,zanosi se covek,prevaranata je uvek bilo u ovoj zemlji i uvek ce biti.Gledao sam pre mozda godinu ili dve Miska plavog (svirao sa pilotima) na TV-u inace vecina zna da je dobar deo zivota svirao u Japanu,pa kaze kad Japanac na severu Japana kaze telefonom nekom Japancu na jugu (od severa do juga im preko 2500km,a ne poznaju se) ovaj to uzima zdravo za gotovo jer ne pada mu na pamet da moze ovaj da ga prevari.To je posten narod nije kao mi,ovde ce brat brata da prevari zarad koristi a kamoli nekog koga ne poznaje-Srbin je to.Bio onaj Japanac pre mesec dana,obiso ceo svet bicklom i taj isti bicikl ukradu mu u Srbiji.xspaceman wrote:da...sad ce se svi prozvani usrat u gaće i otići sa kp!Baba Slim wrote:Hahaha, totalna pobeda jbt...![]()
Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Fender strato kaster 1962
i svirao je u vox klubu sa domacim bendom par dana kasnije.. little wing i josh neshto. ali ne mogu da nadjem tachno kako se zove japanac pa da okachim klip na youtube.. rio asadje.. rio asadji.. svako ga u novinama drugachije zove a ne mogu da nadjem tachno kako se pishe njegovo ime na latinici na engleskom npr
Ma dal je moguce?Doso u Beograd i nije otiso na splavove nego u Vox da svira Hendriksa.Pa ti Japanci su mozda posteni ali nemaju pojma sta je muzika i provod,ako su mu ukrali bajs.HeatMan wrote:i svirao je u vox klubu sa domacim bendom par dana kasnije.. little wing i josh neshto. ali ne mogu da nadjem tachno kako se zove japanac pa da okachim klip na youtube.. rio asadje.. rio asadji.. svako ga u novinama drugachije zove a ne mogu da nadjem tachno kako se pishe njegovo ime na latinici na engleskom npr

http://www.kupujemprodajem.com/Fender-P ... id=5771285
da li je moguce? PB '76. MIA za 500? u cemu je fora?
da li je moguce? PB '76. MIA za 500? u cemu je fora?

~ ~ ~
To bih i ja bio rad znati.

To bih i ja bio rad znati.

Ovo je izgubio? Ukrali mu?

verovatno je "cjale promenio jos '77."...
ali, mislim - jebes potove, ne?

ali, mislim - jebes potove, ne?

Taj prec je bio prije na oglasima i u opsiu je stajalo " generalno sredjen " /// vjerovatno je komplet refinishiran itd... Mada opet ko je u mogucnosti , valjalo bi otici to da se pogleda, pa i da je samo vrat original , vrijedi te pare...ali cini mi se da nije losa gitarica
http://www.kupujemprodajem.com/Muzicki- ... 4#photoBig
Elastikteam su diplomirani muzicari i magistri muzike.
Ekčueli dej areHeatMan wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Muzicki- ... 4#photoBig

"Rokeri s Moravu, načisto će ve zabavu!
A ton magistar Aca će me podrži sa Jamajka saund"
LP - Rokeri s Moravu - Krkenzi kikiriki evri dej
(c) Boris Bizetič (1980)
A ton magistar Aca će me podrži sa Jamajka saund"
LP - Rokeri s Moravu - Krkenzi kikiriki evri dej
(c) Boris Bizetič (1980)
Lol, a ja znam coveka koji pravi spotove.
Čekaj, znaš Miću i brata mu iz gore pomenutog oglasa??nesharm wrote:Lol, a ja znam coveka koji pravi spotove.
Ne znam ko je Mića (Milan?), znam samo coveka koji je snimao ove spotove, Nemanja se zove.
Nemanja Novaković? Haha, pa koliko se sećam on je Milanov (Mićin) baš dobar drugar