Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Wild Child
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
super cortex! wwlcome to the club!
Cestitke svima.

Kako samo izgleda taj fuzz!

cestitke,takodje..cortex,kakav je taj wahic?msm u odnosnu na bejbija?
- Wild Child
evo ja cu da ti kazem.
bolji
bolji

Das is kanta s mas'!

Raaaaaaaaaaaaaaaaaajt.@Cortex:

Muki, il ko ono beshe, wah je odlichan evo drndao sam ga prilichno danas, jbg ovo mi je prvi wah pa uzmite moje rechi s rezervom a nisam se neshto nasvirao wahova, hteo sam da kupim VOX 847, ali me Dr. G. ubedio da uzmem ovaj, switchless design radi fantastichno, wah jeste moderan, totalno Vai fora, shto je super ja volim njegovu upotrebu wah-a, zaista je hey guys listen to me I''m the mean madafakin lead playa wah, sad koliko je to za mene, vreme ce pokazati

tako da, ko ima shansu da kupi za ok cenu, ja bih rekao go for it. pogotovo mi se svidja kakav je na clean-u, vrlo je funky zapravo odlichan mi je za to, npr uzeo sam da sviram neku pesmu od jamiroquai-a i odushevio se kako sve to lepo saradjuje, chorus, wah, trunchica delay-a, chak i sa harmonizer-om ide ok. drzhim ga odmah posle shtimera u lancu, kapiram da je to ok? ma jeste.

Germanijumski faz fejs... 

- Guitar_thrill
- MF veteran
ohoho, aj molim te snimi nesto kad budes imao vremena...cestitam!Rax13 wrote:Germanijumski faz fejs...

Naravski! HvalaGuitar_thrill wrote:ohoho, aj molim te snimi nesto kad budes imao vremena...cestitam!Rax13 wrote:Germanijumski faz fejs...

- rock action

- Rocket Roll
Da vidite šta sam našao...

...za 10 evra. Pošto je bio "u neispitanom stanju", dvoumio sam se da li da ga uzmem. Svaki dinar mi je bitan, a CA3080 ne možeš naći ni za ljubav ni za pare. Ipak sam na kraju poklekao i doneo ga kući
Ispalo je da radi, ali da pritom "kucka". Bivšeg vlasnika je to, verovatno, iznerviralo - kad modulacije "kuckaju", potpuno su neupotrebljive - pa ga je bacio u podrum. Zato je toliko i zarđao...
"Kuckanje" sam rešio. Sad samo moram da pazim da ne dobijem tetanus od njega

...za 10 evra. Pošto je bio "u neispitanom stanju", dvoumio sam se da li da ga uzmem. Svaki dinar mi je bitan, a CA3080 ne možeš naći ni za ljubav ni za pare. Ipak sam na kraju poklekao i doneo ga kući

Ispalo je da radi, ali da pritom "kucka". Bivšeg vlasnika je to, verovatno, iznerviralo - kad modulacije "kuckaju", potpuno su neupotrebljive - pa ga je bacio u podrum. Zato je toliko i zarđao...
"Kuckanje" sam rešio. Sad samo moram da pazim da ne dobijem tetanus od njega

Chestitke svima 

A joj koje ludilo ovih zadnjih par strana!
Kakva kriza bre?!
Cestitke jos jenom svima!
Kakva kriza bre?!

Cestitke jos jenom svima!