Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Haralampije
Re: Fender strato kaster 1962
Mozda se sve rasprodalo sada,ali popusti su vazili dok je bilo zaliha.Ako necega u mitrosu ima to je brdo meksikanaca i to standarda,jer najbolje idu.sanbrst je kao i kod svih,skuplja varijanta.
- nikolic025
Kao prvo,na koje izrazavanje...Jel recenica u kojoj pise "gresis decko" uvredljiva....Izvini,ali prvi put cujem...Ovde se vredjaju ako im se ne obrati sa ViDrugo ne lupam...Zivim u Subotici i znam ih sve,sada sam se cuo sa poslovodjom te prodavnice i kaze da su te cene vazece...Kod njih u radnji IMA JEDAN KOMAD po toj ceni,ali je rezervisan...I nije nikakav problem da se poruci iz neke druge radnje da dodje do njih,da probas i da pazaris...
Prvo nazovi ili se prosetaj do radnje i drugo,ako ti kazu jednu cenu,a ti si video drugu na sajtu,to im napomeni i brzo ce se resiti nedoumice...Izgleda da si ti onaj koji izmislja...Na mitrosovom sajtu imas sve potrebne kontakt telefone,nazovi...Sve ce ti se samo kasti...Ako ne verujes da sam zvao,okreni radnju u Subotici i reci da je Marko zvao da pita umesto tebe...Ako te mrzi da odes do radnje...
MMC me ne zanima,nista od njih nisam kupovao,niti sam ti ista rekao u vezi njih...A ovde se ne radi o Martin gitarama nego o obicnom MIM Fenderu koga u NS-u i BG-u uvek ima po bar 10 komada...
Prvo nazovi ili se prosetaj do radnje i drugo,ako ti kazu jednu cenu,a ti si video drugu na sajtu,to im napomeni i brzo ce se resiti nedoumice...Izgleda da si ti onaj koji izmislja...Na mitrosovom sajtu imas sve potrebne kontakt telefone,nazovi...Sve ce ti se samo kasti...Ako ne verujes da sam zvao,okreni radnju u Subotici i reci da je Marko zvao da pita umesto tebe...Ako te mrzi da odes do radnje...
MMC me ne zanima,nista od njih nisam kupovao,niti sam ti ista rekao u vezi njih...A ovde se ne radi o Martin gitarama nego o obicnom MIM Fenderu koga u NS-u i BG-u uvek ima po bar 10 komada...
Meni se jedno 15 puta desilo da item koji stoji na sajtu nemaju uopste i nemaju pojma kada ce opet da bude na stanju... u pravu je decko 

- LifelessDead
Ai ovo sa popustima je smesno. Sto lepo ne stave 5% popusta za kes i gotovo. Kao Mix sto ima. Nego kao daju novogodisnji poust ali za kes, ako nema kesa onda nema ni novogodisnjeg popusta...tako da je ovo verovatno tacno sto Nikolic kaze, jer kad nemaju popust placas istu cenu bilo da dajes kes ili uzimas na rate sto je nelogicno..
na mitrros sajtu imaju svasta sto nije nikad ni bilo u radnji, ali kad je akcija onda su uvek te cene na sajtu vazece i uvek imaju te proizvode u ponudi, al posto su ta snizenja cesto bas jaka roba se dosta brzo proda, al kad je snizenje postavljeno to je postojalo na lageru... posebno u slucaju MIM strata..
Ma ja mislim da je to taktika stavi sve zivo pa neka pozovu i onda ih navuces na nesto drugo 

- LifelessDead
Mislim da su te cene na njihovom sajtu dosta precizne, pogotovo za skuplje artikle. Desavalo se meni da sam uzeo i jeftinije u radnji nego sto je pisalo na sajtu. To je bilo kad sam uzimao limunovo ulje pre jedno 3 godine, a neke su bile i skuplje. Desava se verovatno da kad dodje do korekcije cena da najpre na sajtu promene cene skupljim artiklima a ove ostale kad stignu, jer kontam da nije lako azurirati cene za par hiljada artikala koliko imaju u ponudi.
Sto se tice toga da nemaju sve artikle u radnjama to je tacno, ali ono nabave ih s'vremena na vreme...
Sto se tice toga da nemaju sve artikle u radnjama to je tacno, ali ono nabave ih s'vremena na vreme...
- nikolic025
Ma,daleko od toga da na sajtu ima previse artikala koji su rasprodati jos pre par meseci,zbog toga sam se ja 100x drkao,i zvao ih i svasta im rekao (konkretno u BG,bas ljudima koji su odgovorni)...Ali da nesto imaju i da je skuplje nego na sajtu,to nece da moze...I ja sam par puta u radnji prosao bolje nego na sajtu...Recimo ona gibsonova stvarcica za ciscenje gitare,onda onaj kondicioner za vrat,neki srafovi za bubanj...Ali to su obicno jeftinije stvari...Ali kod skupljih moze da se sredi popust skoro uvek i skoro na sve...Samo pocnes da kenjas malo,kako se dvoumis izmedju te i neke u drugoj radnji ili cimas prodavca da napravi neki popust i skoro uvek 5% mozes da dobijes,nekad i do 15%,ako im bas ta stvar stoji neko vreme,ostao jedan komad,nema je na sajtu...Tako sam ja gledao neki Blazer iz 90. i neke koji je verovatno stajao u magacinu i izvade ga oni pre jedno 4 godine i cena bese 450E,ja pitam jel moze dole...Moze...Na 400E,ja je ne uzmem,uzeo sam tada MIM polovnog i vidim prosle godine ista ta gitara (prepoznao sam je jer kapice nisu bile originalne,posto se jedna zagubila,pa su promenjene) za 220E...I majmun je ne uzmem...A bila je nabijena u cosak onako neugledno,a i kad vidis nov ibanez koji jako lici na strata odmah pomislis na one pakete...
Nego kad ce da nam otvore onu temu,ovu smo zabagovali...Mogli bi bar ime da joj promene...
Nego kad ce da nam otvore onu temu,ovu smo zabagovali...Mogli bi bar ime da joj promene...
Ne znam ko se seća ali Mitros je na sajtu imao Jackson Soloist sniženo sa oko 2600 evra na 1400 i tako je stajalo godinu dana. Ja uporan otprilike sam svake nedelje zvao, obilazio i kad sam već ukapirao da ga nema i neće ni biti, čisto da ih cimam kad mi je usput. Redovno su mi pokazivali ili nudili Soloista Japanca i to po regularnoj ceni, oko 1000 evra. Taktika .. ništa drugo, moj ortak se posle zaposlio u mitrosu i odao mi sve 

nisu oni vise u situaciji toliko ni da taktiziraju, posto je platezna moc ozbiljno pala oni sad rasprodaju robu po nabavnim cenama krajem godine smao da im ne zauzima mesto posto su u obavezi da uzimaju novu od dobavljaca, posebno to vazi za fendere ciju su predstavnici..
taktika je kada narod ima para a taktika je i kada narod nema para, platezna moc samo utice na prilagodjavanje iste. A to je upravo sta oni rade, naravno da se svi pogadjaju kao na pijaci jer im je bitno da zarade i naravno da cene koje imaju nemaju nikakve veze sa realnim cenama. Samo kada kazu mitros je dobar jer se da sa njima pogoditi je glupo, sa svima se da pogoditi za cenu naravno ako znas kakoluci wrote:nisu oni vise u situaciji toliko ni da taktiziraju, posto je platezna moc ozbiljno pala oni sad rasprodaju robu po nabavnim cenama krajem godine smao da im ne zauzima mesto posto su u obavezi da uzimaju novu od dobavljaca, posebno to vazi za fendere ciju su predstavnici..

- rockozaurus
Pa sto se svi cudite!?To su normalni trgovacki rezoni.Plivas tako da mozes da isplivas.Odavno su prosla ona vremena,kada su u "Jugoexportu" prodavali uvoznu robu po 15000 puta vecoj ceni!Ali njih je boleo djon,zato sto i da prodaju i da ne prodaju,plata ide...A sada,ako ne prodas,ides pod led.Koliko puta su me samo nasankali na tu foru;prodajem nesto,lik se javi i kaze:"Ti si lud. u "Mitrosu" to kosta toliko i toliko'...i ja spustim cenu,sta da radim!?Nikada mi nije palo na pamet da proverim...Al ko mi je kriv!?
Mali off.Treba da mi lik posalje palet neki ali kaze da ne radi ni jedna kurirska sluzba zbog vremena?Da li neko mozda zna neku koja radi?
http://www.dailyexpress.rs/latn/
Ovi rade 110%, pouzdano znam jerbo su mi svaki dan u firmi, donose i odnose šta treba, i po ovom pitchwiseu. Ako ti kaže da ne rade, kaži mu da laže.
Ovi rade 110%, pouzdano znam jerbo su mi svaki dan u firmi, donose i odnose šta treba, i po ovom pitchwiseu. Ako ti kaže da ne rade, kaži mu da laže.
- LifelessDead
Meni danas doneli, ***** ga valjda Cityexpress, nisam se nesto zagledao a i nisam ja narucivao vec podigao za brata...