62K din Orange Tiny Terror 1x12 Combo ima trenutno u MMC-u u BG-u kod Poshtanske...izgleda kao tabure prepuno meda, da mi treba pojachalo uh kako bih ga potjerao.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ahahaha, to je stvar koja mi non stop stoji u glavi otkad sam na Glazbenom pročitao priču nekog lika o tome, kako satire.Cortex wrote:JA bih rekao da je strat i orange fantastichna kombinacija. i da bi bio prezadovoljan zvukicem.
To može i relativno uskoro, samo da mine bijelo govno. Bassman je skupa sa 4x12 kod burazera u novoj prostoriji, može da se rilja, samo da vidim dokle su stigli sa sređivanjem prostora.Takodje aj se organizujemo kad budesh imao novu prostoriju da isprobamo mog jive king-a kao dechaci
To je ludnica naravno, samo je potpuno neupotrebljivo jer nema šanse da sviraš na stadionu a u bilo kom normalnom klubu bio bi glasniji od razglasa, bubnja i svega što postoji u klubu hahahaha.nebojsak wrote:Pa na taj drajv i mislim, da se otpanji oranžada na max. To je taj mudoprž.
+Hopkins+ wrote:Pravi matori Orange praktično i nema drive jer je njemu Gain pot u stvari volume pot pa ako hoćeš Gain do kraja moraš da furaš volume do kraja. Pojačalo je totalno klin i Strat na njemu naravno zvuči fenomenalno. Nije toliko autentičan zvuk kao recimo strat u Twina jer nema te sparkli čajmi visoke ali je zvuk svakako genijalan. Ovi novi Orangei su high gain pojačala i ne bi ih nešto preporučio za bluzijanu ili tako nešto, prepucani su. Oni su sada biblija za stoner, sludge i tako te radove.
A problem TT je što ako hoćeš da sviraš klin toliko si tih da praktično ne postojiš... a ako ga najariš u haj gejnu si i možeš da krljaš samo.
Da, na zalost.+Hopkins+ wrote:To je ludnica naravno, samo je potpuno neupotrebljivo jer nema šanse da sviraš na stadionu a u bilo kom normalnom klubu bio bi glasniji od razglasa, bubnja i svega što postoji u klubu hahahaha.nebojsak wrote:Pa na taj drajv i mislim, da se otpanji oranžada na max. To je taj mudoprž.
Nisam nikad probao, ali uglavnom sve priče koje sam pročitao po netu se svode na to da se značajno usere zvuk. Neam pojma, a nije ni jeftino rešenje.Tufli wrote:Jedino da se koristi atenuator , ali nisam probao.
kad je to ikoga od nas u bilo chemu sprechilo zaboga luci choveche?luci wrote: mada verovtno necu ici tamo skoro, ne treba mi...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest