moze posle histerija da se ubaci i Marti Misterija...rimuje se a i uklapa u ove nove strip momente na temi!Hotstepper wrote:Tek sad ovaj off topic dobiVa pravu smernicu i sklad sa temom "Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija"
Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
A koga ste više gotivili, Martija Misteriju ili Dilana Doga?
Devedesetih je bila aktuelna rečenica "dok je bilo Tita, bilo je i shita", što možda nekome nešto govori... No kako naš doktor voli da kaže, krhko je znanje...

Devedesetih je bila aktuelna rečenica "dok je bilo Tita, bilo je i shita", što možda nekome nešto govori... No kako naš doktor voli da kaže, krhko je znanje...
Dilana Doga, narafski!Kristijan wrote:A koga ste više gotivili, Martija Misteriju ili Dilana Doga?
Ne znam Kris za to, ali je cak i u Slobino vreme bilo razlike u ceni izmedju lakijeh i teskijeh droga, kazu neki.
No, bilo kako bilo, jednom cu otici da se poklonim seni najveceg sina nasih naroda i narodnosti, cistog srca i bez ruznih primisli.
Kad sam prvi put bio, bejah klinac, ali dovoljno ''veliki'' da budem kvazidemokratski indoktriniran.
Čoveče kako se održava ovaj grob kao da će sutra da ustane

- johnny_b_good

Ko mi dira Tita,otpala mu kita!!!! 

- Dersu Uzala

Ne sumnjam. Ti si jedan od onih koji uvek imaju 'drugacije informacije'. Da nemas, ne bi bio tako kul.Duane wrote:ja sam dobio drugaciju informaciju...Dersu Uzala wrote:Pa nije drug Tita uvozio.
Iz te kategorije jedino Dilan Doga i Alan Forda i danas priznajem!Kristijan wrote:A koga ste više gotivili, Martija Misteriju ili Dilana Doga?
jbga, tako su me programirali dzinovski gusteri sa planete ProzakDersu Uzala wrote:Ne sumnjam. Ti si jedan od onih koji uvek imaju 'drugacije informacije'. Da nemas, ne bi bio tako kul.Duane wrote:ja sam dobio drugaciju informaciju...Dersu Uzala wrote:Pa nije drug Tita uvozio.
Hm, da, i meni je Dilan Dog bio zabavniji. Marti je bio mnogo ozbiljan, a Java ipak dosadan. Jedino mi je kod Dilan Doga smetalo što sam ga stalno video kao neku modernizovanu, izvitoperenu verziju Šerloka Holmsa. Paralela je previše. Cinik i melanholik, živi u Londonu, svira klarinet (mesto violine), ne nosi oružje, mada ga njegov pomoćnik nosi, a obojica imaju "mrlju" na savršenom dosijeu za đuvegiju kakvog bi svaka tašta volela - Šerlok je morfinista, Dilan ne ume da obiđe ni jednu ženu iako šatro ima neku staru, nikad prežaljenu ljubav.

recima groucha : "here's to our wives and girlfriends may they never meet"

- 
				borislavgajic

Da li ima neka vrsta guitare koju je pravila DRUUNA  science fiction?....voleo bi da je sviram 

Gaja

Gaja
Hm, Gajo, ti odma' na umetnos'...  

Da l' bi ova posluzila, mesto Drune?

Da l' bi ova posluzila, mesto Drune?

- mislim_stvarno

dzena signachur model. 
  ipak je ona poznata umetnica

- mislim_stvarno

http://www.kupujemprodajem.com/ESP-LTD- ... -oglas.htm
dobra cena za nase uslove. sto li nemam 700 jura

dobra cena za nase uslove. sto li nemam 700 jura
Don Djeki wrote:Ovaj tip prodaje već neko vreme ovo pojačalce, ali mu se niko ne javlja...
http://www.kupujemprodajem.com/fender-c ... _id%5D=553
e sad, to mi nema logike, valjda je pre bila cena 150-140 evra...
je l' neko išao da prova ovo? je l' tip neki prepodavac? bilo šta?
Inače, otkrio sam zašto tip ne može da ga proda...
Obrisan je oglas sa kupujem-prodajem, ali je bilo u pitanju Fender Champion 600, 5w lampaško kućno pojačalce...
Elem, zvao sam tipa, dogovorili smo se se da se nađemo u zgradi Bigza, tamo mi je studio, kasnio je sat vremena, iscimao me je da se po ovoj odvratnoj vrućinčini cimam po gsp-u sa gitarom, i nakon što sam se peške popeo na 7. sprat (ko je bio, zna koliko je to cimanje), kad je došao do Bigza zvao me je da siđem ispred pa da se zajedno popnemo do gore, rekavši da nema mnogo vremena, na šta sam mu ja rekao da se sam popne gore jer nema poente da se opet cimam...
Posle 15 minuta ga zovem da pitam gde je, on kaže da se okrenuo kući, da nije našao mesta da parkira, da mu se žuri, i da me je zato zvao dole da siđem, da bih pogledao pojačalo...
Sad, koga on to pokušava da napravi blesavim? Da li bi neko stvarno pao na tu foru, evo ga, pogledaj, radi sigurno, daću ti ga za 110-120 evra, a ono možda uopšte ne radi, ili ko zna šta?
Pritom je matorac neki, tako je zvučao preko fona... Glavno, nikad me niko više nije iscimao, nikad mi niko nije više uvredio inteligenciju takvim seljačkim forama, i da je bio tu pored mene,