Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
mislim_stvarno

Re: Fender strato kaster 1962

Post by mislim_stvarno » 01 Oct 2012, 19:19

:lol:

ja sam kontao, da se neko zaista sprda, dosadila bi mu ista fora :lol:

bancika

Post by bancika » 01 Oct 2012, 19:27

ja zamisljam situaciju otprilike "the silence of the lambs"...onako, da zavrsis u komadima ako ne uvidis brilijantnost gitare koja objektivno vredi 46k, a prodaje se za delic toga ili ako se zapitas kako je Marshall napravljen u Zagrebu.

nesharm

Post by nesharm » 01 Oct 2012, 19:32

Da pitamo pobednika. Da li Ljubisa prica kao sto pise? :roll:

bancika

Post by bancika » 01 Oct 2012, 19:38

on je pobednik ne sto je otiso kod Ljube/Trifuna, nego sto je ziv izasao otuda :)

ApplePie

Post by ApplePie » 01 Oct 2012, 20:06

ima ovde na temi detaljnije opisan taj dogadjaj ... nego .. pre mene je bio rockozaurus :) mislim da je i on opisao taj neverovatni susret :mrgreen: Inače, zezanje na temi je jedno, uživo, najbliži opis bi bio tužno.

ApplePie

Post by ApplePie » 01 Oct 2012, 20:23

Evo da ne tražite ...
ApplePie wrote:Večerašnji ničim izazvan i sasvim slučajan susret sa Ljubišom .. meni ne baš sasvim jasnom prevarantskom pojavom :O.o:

Elem zove me ortak i pita me da idem sa njim, možda pazari nekog Marshala, Nismo se videli dugo pa taman i da se ispričamo usput ... On je inače što se tiče Marshala daleko veći znalac od mene, ja rekoh da ponesem tamburu al ne treba .. ima lik djitru :)

I tako se zaputismo negde u krnjaču .. zrenjaninski put, kuća bez krova, negde iza nas dočeka lik od koga ne bih ništa kupio samo zbog tog prvog utiska .. kad reče Ljubiša meni počele da se pale lampice, uglavnom zahvaljujući forumu (ovo je ujedno i apel za otključavanje nadasve korisne teme). Ulazimo, na nekim kutijama stoji nešto na čemu čak i ne piše "Marshall", negde se nazire JCM, ima tu i originalni nikad dirani flying V sa floydom i meni več pada mrak na oči. Po vovratku očinjeg vida ugledam ortaka kako zbunjeno gleda i sa nevericom izusti "pa ovo nije marshall?". Naravno spremni Ljubiša kralj svih prevaranata skoči da skine inkriminisanu glavu sa nekakvih kutija i uze šrafciger da dokazuje originalnost vadjenjem utrobe jadnom pojačalu. E sad, trafo i još par sitnica jesu marshalovi ali iz aviona se vidi da to nije to .. pogotovu ne iz 75. ... Nalevo krug .. i pravac kod ortaka u studio (gde uzgred ima par marshala, verovatno jedinih u zemlji, a i par gitara verovatno jedinih u regionu) kad stiže sad već prepoznatljiva poruka od Ljubiše ...

Prafraziram jer nemoguće je ukačiti taj sklop reči i tok misli : "E sad ti ne bih prodao pojačalo ni za kakve pare. ti ne znaš šta je pravo pojačalo i ti si preprodavac koji si hteo da mi obori cenu a ne znaš šta je original. nemoj mi se javljati jer ni za kakve pare neću da ti prodam ......"

I tako uključimo mi Mode Four Marshalla, šteklemo PRS-a i pokušavamo da dokučimo šta nije u redu sa Ljubišom, ljudima, zemljom, šta je krenulo naopako i ko nam je smlačio pivo ...

istiqrac

Post by istiqrac » 01 Oct 2012, 20:28

Ajoj... Dobro da je bio sam sms, da nije krenuo pre nego sto ste otisli iz kuce, tuzno.

parker

Post by parker » 01 Oct 2012, 20:47

:metal:

Mixer

Post by Mixer » 01 Oct 2012, 22:22

Ljubišu za predsednika.... ::ranting::

ApplePie

Post by ApplePie » 01 Oct 2012, 22:38

bancika wrote:ja zamisljam situaciju otprilike "the silence of the lambs"...onako, da zavrsis u komadima ako ne uvidis brilijantnost gitare koja objektivno vredi 46k, a prodaje se za delic toga ili ako se zapitas kako je Marshall napravljen u Zagrebu.
Neeee :) Situacija je takva da bi Ljubisa izgubio bitku sa malo jačim zecom, mozda je zato i jak na rečima. Live je u džep da ga staviš ;) A i cimer je slične konstitucije i nimalo zainteresovan za ubedjivanje silom. (blenuo je intenzivno u TV) 8)

bancika

Post by bancika » 01 Oct 2012, 22:58

haha, a mom bratu je pretio da ce da mu smrska glavu jer mu je rekao da je strela lazna

O.o

Post by O.o » 02 Oct 2012, 00:09

U Krnjaci? Pa to mi onda malo dalji komsija :mrgreen:

umart

Post by umart » 02 Oct 2012, 00:18

ApplePie wrote:Evo da ne tražite ...
ApplePie wrote:Večerašnji ničim izazvan i sasvim slučajan susret sa Ljubišom .. meni ne baš sasvim jasnom prevarantskom pojavom :O.o:

Elem zove me ortak i pita me da idem sa njim, možda pazari nekog Marshala, Nismo se videli dugo pa taman i da se ispričamo usput ... On je inače što se tiče Marshala daleko veći znalac od mene, ja rekoh da ponesem tamburu al ne treba .. ima lik djitru :)

I tako se zaputismo negde u krnjaču .. zrenjaninski put, kuća bez krova, negde iza nas dočeka lik od koga ne bih ništa kupio samo zbog tog prvog utiska .. kad reče Ljubiša meni počele da se pale lampice, uglavnom zahvaljujući forumu (ovo je ujedno i apel za otključavanje nadasve korisne teme). Ulazimo, na nekim kutijama stoji nešto na čemu čak i ne piše "Marshall", negde se nazire JCM, ima tu i originalni nikad dirani flying V sa floydom i meni več pada mrak na oči. Po vovratku očinjeg vida ugledam ortaka kako zbunjeno gleda i sa nevericom izusti "pa ovo nije marshall?". Naravno spremni Ljubiša kralj svih prevaranata skoči da skine inkriminisanu glavu sa nekakvih kutija i uze šrafciger da dokazuje originalnost vadjenjem utrobe jadnom pojačalu. E sad, trafo i još par sitnica jesu marshalovi ali iz aviona se vidi da to nije to .. pogotovu ne iz 75. ... Nalevo krug .. i pravac kod ortaka u studio (gde uzgred ima par marshala, verovatno jedinih u zemlji, a i par gitara verovatno jedinih u regionu) kad stiže sad već prepoznatljiva poruka od Ljubiše ...

Prafraziram jer nemoguće je ukačiti taj sklop reči i tok misli : "E sad ti ne bih prodao pojačalo ni za kakve pare. ti ne znaš šta je pravo pojačalo i ti si preprodavac koji si hteo da mi obori cenu a ne znaš šta je original. nemoj mi se javljati jer ni za kakve pare neću da ti prodam ......"

I tako uključimo mi Mode Four Marshalla, šteklemo PRS-a i pokušavamo da dokučimo šta nije u redu sa Ljubišom, ljudima, zemljom, šta je krenulo naopako i ko nam je smlačio pivo ...
cek,to onaj sa crvenim toleksom ili neka sasvim treca budzevina?

ApplePie

Post by ApplePie » 02 Oct 2012, 00:39

To je bilo u početkom marta, nekakav sklop na kome ne piše ništa, ima bosove šarene kapice na potovima, a šasija jeste Maršalska i trafojčići .. navodno iz 75.

Ako misliš na MF-a .. onda ovaj :)
Image

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 02 Oct 2012, 02:11

Ic a bjuti. :kokice:

Post Reply