Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Napokon neko sa normalnim fotografijama.
Da nije 500e puno za ovu gitaru?
Da nije 500e puno za ovu gitaru?
- LifelessDead
mnogo je...400 maksimum...
Možda jeste puno para za jednog Epi-ja, ali 2 SD magneta, firmirane čivije, retka boja... Možda je za sve to u paketu ova cena baš odgovarajuća...
-
Ne zanima te goldtop epi ?
Bas si die -hard-die-with-your-boots-on-tri-ponavljanja-digitalnog-dileja-u-fx-loopu metalac\shreder?
Bas si die -hard-die-with-your-boots-on-tri-ponavljanja-digitalnog-dileja-u-fx-loopu metalac\shreder?
nisam metalac preterano, ali goldtop sa p90 - nep. 

Meni je isto taj gold top oduvek bio ruzan, dzaba i sto ga slesh svirashule wrote:nisam metalac preterano, ali goldtop sa p90 - nep.

- mislim_stvarno
Stanko wrote:Meni je isto taj gold top oduvek bio ruzanshule wrote:nisam metalac preterano, ali goldtop sa p90 - nep.ali zaboga, zlatna gitara :/

(izostavljeni deo za mene nije +)
Funkomat wrote:Mislim da je je covek na veoma ruzan nacin hteo da ti kaze to da nema smisla da ti salje fotografiju jer je pedala odlicno ocuvana i da ako mu ne verujes na rec, nema smisla da verujes ni fotografiji jer bi mogao jednostavno da ti posalje fotografiju sa neta i kaze da je njegova.
hehe, skontao sam ja sta on hoce da kaze

Stanko wrote:Istina, ali je odvratno, za sve te pisanije mogao je video od 4 sata napravi i u delovima ga okaci na jutjub....

Hotstepper wrote: pa to je i meni sushtina na kraju... shto se taj lik uopshte raspravljao i shto mora da vredja?
"Hocesh i sliku? Pa ok... poslacu ti..." (spustish slushku, i promrmljash "ne vidim smisao.." i cao... slikash, poshaljes (7min posla) i prodao si pedalu...)

Definitivno, jer sam bio spreman za kupovinu

Stanko wrote: Ili kazes - ne saljem slike, hvala dovidjenja, arogantno, ali niko nije obavezan da slusa kako njega mrzi da slika, i da je to glupo, i da cita referat na tu temu...

Guitar_thrill wrote:Obrati paznju na to koliko dugo ces moci da zivis sa zelenim Les Paulom, a da ne krenes da se smejes

Ovo me posteno nasmija

- Hotstepper
...ovo me podseca na ono "svidja mi se moja devojka, lepa je, kulturna, pametna je, sve sve, al' josh samo da je plavusa!"Strat08 wrote:toliko sam zarko zeleo crvenog fendera 50's, a na kraju sam "dobio" sunburst, u tom trenutku sam bio ravnodusan, ono - ok, gitara je super, j**o boju, ali da sam nasao crvenog, mojoj sreci ne bi bilo kraja![]()

Zeleni LP je...paklen. Jbno dobro izgleda gitara
- Guitar_thrill
- MF veteran
mene nekako podseca natheTrooper wrote:Zeleni LP je...paklen. Jbno dobro izgleda gitara

Da, ali moze da prodje i kaoGuitar_thrill wrote:mene nekako podseca natheTrooper wrote:Zeleni LP je...paklen. Jbno dobro izgleda gitara![]()

Da, ali moze da prodje i kaoGuitar_thrill wrote:mene nekako podseca natheTrooper wrote:Zeleni LP je...paklen. Jbno dobro izgleda gitara![]()