Narucivanje opreme iz inostranstva i procedure...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Stevan Hinic
- ex Muzicar koji pije!
Re: Narucivanje opreme iz inostranstva i procedure...
Joj podavio bih ih sveeeeeee

ja kazem, sve uza zid.
Hebe mi se za pjedere, kada sa Elderly.com narucim omiljene mi Daddario zice , na 20 kompleta cena ce mi biti 35% jeftinija nego kod ovih domacih lihvara... 
malo ti je 20
ništa bez 40
ništa bez 40
pa ima Mata pravo...raspricali smo se o tome kako svaki drugi uvozi nesto ,te gityare ili trzalice ,ili prekidace -svejedno...nekima to ne odgovara...mora i taj deo da se stavi pod kontrolu,a nabolje je kad se za to uzme i neka para.
E pa stvarno sramota...hebu nas odozgo pa nas ne prokrivaju,ima li kraja ovim mukama
E pa stvarno sramota...hebu nas odozgo pa nas ne prokrivaju,ima li kraja ovim mukama
parker wrote:malo ti je 20
ništa bez 40
Sine, nisam sam...
Paket sa Banzai-a je stigao u zemlju 3-eg maja a dostavljen mi je danas. Trebalo im je 10 dana da obracunaju 20% i da to postar otme od mene direktno. Jebeni postar od sad pruza ruku i ti mu dajes 20% i uzimas paket. Ja stvarno ali stvarno vise ne mogu da verujem.
Meni se desilo isto. Na kraju sam posle nedelju dana nazvao i rekli mi da se strpim. Sutradan stigao paket...
cek, pa sta si ocekivao, oni nisu radili nedelju dana oko praznika...posle im je trebalo jos toliko da krenu da rade.
ja sam isto nazvao danas, i automatska sekretarica mi je rekla samo sledece "ne mozete koristiti ovu uslugu" i prekinula vezu. pozoves, dobijes tu poruku, i spuste ti vezu.
Upravo sam saznao da su me na paket drzaca za gitaru placen 14$ odrali za jos 450 dinara pdv/troskovi carinjenja. Sestra pokupila paket dok nisam bio kuci.
U kakvoj mi lopovskoj drzavi zivimo...
U kakvoj mi lopovskoj drzavi zivimo...
- rock action
- mislim_stvarno
kakvi genijalci! kakva divna drzava! jooooj... (nije da kupujem nesto iz inozemstva, ali ovo je show sta rade...)
-
Kill surf city
Phuck, meni stize nesto uskoro. 

Jel ima neko iskustva sa shipovanjem na adresu u drugoj drzavi u odnosu na adresu sa kartice? Imam adresu u BiH na koju bi mogao da primam pakete i prenosim u srbistan bez placanja bilo kakve carine (nebitne su dimenzije paketa, na granici zivim, kontam da bi i 8x10 kabinet preneo). Bar jednom mesecno bi mogao to da radim, pa bi mogao pomagati forumashima da prevazidjemo propise nasih lopova
EDIT: sad vidim da je kod njih jednako crna situacija, 50km (25e) je limit za carinjenje/pdv+usluga carinjenja
EDIT: sad vidim da je kod njih jednako crna situacija, 50km (25e) je limit za carinjenje/pdv+usluga carinjenja