Koje lampaško pojačalo do 20-25W?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Hillybilly
Re: Koje lampaško pojačalo do 20-25W?
Upravo je u pripremi jedno divno pojacalce od 20W koje bi moglo biti u tom cenovnom rangu (oko 400eur)!
To je već krajnje zanimljivo...
Features?
Features?
BUGERA,NEKO JE PRICAo0 DA V22 IMA LEP CLEAN.
edit: viewtopic.php?f=43&t=12792
edit: viewtopic.php?f=43&t=12792
1x12?Hillybilly wrote:Upravo je u pripremi jedno divno pojacalce od 20W koje bi moglo biti u tom cenovnom rangu (oko 400eur)!
Mozda peavey?
Onaj Windsor Studio je oko 300-350 nov ako se ne varam. Ima i atentuator (ako se tako pise), ali ne znam dal ima dva kanala ili samo 1...
http://www.peavey.com/products/browse.c ... Studio.cfm
Onaj Windsor Studio je oko 300-350 nov ako se ne varam. Ima i atentuator (ako se tako pise), ali ne znam dal ima dva kanala ili samo 1...

Napisah u prvom postu da sam ga probao, i da mi je bilo najblaže rečeno bezveze. Jako rano klipuje, a sama boja klina mi je bila odvratna. Možda preterujem, ali tako sam se osećao, bukvalno. Samo jedan kanal, ali jako lako ide u drajv, a to mi ne treba.Stanko wrote:Mozda peavey?
ma da kupis ti tranzistorca

Hehehe, samo sam čekao kad ćeš se oglasiti. Samo ti podbadaj...majtimika wrote:ma da kupis ti tranzistorca![]()

Edit: Sad zvao Music trade i Notu, i rekoše da će imati Epija V Sr. tek za mesec-dva, i, da, naravno da ne znaju kad će tačno dobiti.

Ej sori uleteo sam na pola temeBaba Slim wrote: Napisah u prvom postu da sam ga probao, i da mi je bilo najblaže rečeno bezveze. Jako rano klipuje, a sama boja klina mi je bila odvratna. Možda preterujem, ali tako sam se osećao, bukvalno. Samo jedan kanal, ali jako lako ide u drajv, a to mi ne treba.

Nemam pojma, ja nisam neki mega svirach, ali sam prezadovoljan svojim pivijem, klasik 30, i reko mozda je taj windsor i sto upotrebljiv

Nema frke
Classic 30 je super pojačalo, majtimika ga ima i svirao sam u par prilika na njemu, super je, i prolazi u bendu odlično. Ali ovaj Windsor...

Classic 30 je super pojačalo, majtimika ga ima i svirao sam u par prilika na njemu, super je, i prolazi u bendu odlično. Ali ovaj Windsor...

- Hillybilly
Imam dosta upita za pojacala u tom cenovnom rangu pa se trudim da izadjem u susret ljudima. Pojacalo ce biti u varijantama head ili combo 1x12". Oko 22W (2x6v6, 2xECC83), a sto se dizajna tice, neka fuzija Fender Deluxe i Marshall Studio 15! Bez reverba, tube rectifiera i sa standardnom kozmetikom, kako bi cena bila u navedenom rangu. Jedini je problem naci kompromisno resenje za zvucnik koji bi odgovarao cenom i kvalitetom!Baba Slim wrote:To je već krajnje zanimljivo...
Features?
Hillybilly wrote:Imam dosta upita za pojacala u tom cenovnom rangu pa se trudim da izadjem u susret ljudima. Pojacalo ce biti u varijantama head ili combo 1x12". Oko 22W (2x6v6, 2xECC83), a sto se dizajna tice, neka fuzija Fender Deluxe i Marshall Studio 15! Bez reverba, tube rectifiera i sa standardnom kozmetikom, kako bi cena bila u navedenom rangu. Jedini je problem naci kompromisno resenje za zvucnik koji bi odgovarao cenom i kvalitetom!

A Fender Bassman glava + homemade cab?
čovek već ima slabijeg lampaša od bassmena...ima fenđera od 40w ali mu je i to prejako , pa zato zeli da se spusti na 20w!Z*Z*Z wrote:A Fender Bassman glava + homemade cab?
Mislim da ću sledeće nedelje naći vremena da skoknem do BG da probam Carvina Vintage 16, jer : odgovarajuća snaga, USA made, Celestion Vintage 30 zvučnik (koji je, nadam se osetljivosti 100db, što je glasnije od nekih drugih zvučnika koji se ugrađuju u pojačala), mint stanje, pa ćemo videti kako će to proći.
Ovi iz Artista u BG rekoše kad sam zvao da Bugera V22 tonski ne može da se poredi sa Carvinom (u korist Carvina), pa sad, ako im je verovati na reč...
Takođe sam u Mix-u u NS pitao za Laney VC15, ali ga nemaju na lageru, tako da to isprobavanje nije među opcijama, a i svejedno prevazilazi predviđeni budžet.
Za Epiphone Valve SR. u NS mi rekoše da su navodno naručili, ali NARAVNO da nemaju blage veze kad će im išta od porudžbine stići, minimum mesec-dva.
Ovi iz Artista u BG rekoše kad sam zvao da Bugera V22 tonski ne može da se poredi sa Carvinom (u korist Carvina), pa sad, ako im je verovati na reč...
Takođe sam u Mix-u u NS pitao za Laney VC15, ali ga nemaju na lageru, tako da to isprobavanje nije među opcijama, a i svejedno prevazilazi predviđeni budžet.
Za Epiphone Valve SR. u NS mi rekoše da su navodno naručili, ali NARAVNO da nemaju blage veze kad će im išta od porudžbine stići, minimum mesec-dva.