Ajde da se povremeno skupimo i porucimo sa stranih sajtova!?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Ajde da se povremeno skupimo i porucimo sa stranih sajtova!?
Super ideja.Hteo bih i ja "par" J201.Ali tek za 20ak dana.Kasni plata (privatnici,jbg)
To im je cena i ovde u komsiluku, i opet nema onih duplih (dual concentric/stacked)... Mislim da cu sacekati neku allparts.com shoping turu.

a na koju foru da to odradimo?? na primer sa banzaija???
Popisemo sta kome treba i dogovorimo se na ciju adresu ce da stigne, i cijom karticom placamo...xspaceman wrote:a na koju foru da to odradimo?? na primer sa banzaija???

ondak bi trebalo da se javi neki dobrovoljac koji ima iskustva sa kupovinom na banzaiju i koji bi hteo to da preuzme na sebe!Stanko wrote:Popisemo sta kome treba i dogovorimo se na ciju adresu ce da stigne, i cijom karticom placamo...xspaceman wrote:a na koju foru da to odradimo?? na primer sa banzaija???

i meni! ha ha al će da se učipimo!cccira wrote:Meni treba ona kutijica za 2 9v baterije sa poklopcem

-
evo i ja se priključujem (ako vam treba veći broj ljudi)
naručio bih jedne Hammond orgulje i jedan gong..ali, ako je to teško za poštarinu, onda eto, neka bude jedan clear pickguard za akustaru
http://www.banzaimusic.com/D-Andrea-Pic ... ar-LG.html
naručio bih jedne Hammond orgulje i jedan gong..ali, ako je to teško za poštarinu, onda eto, neka bude jedan clear pickguard za akustaru
http://www.banzaimusic.com/D-Andrea-Pic ... ar-LG.html
ok...a ko zeli da se ponudi da kupovina ide preko njega?
Za Funkomat-a, mozes da zamenis bakrenu izolacionu traku sa aluminijumskom, imas je po raznim radnjama kotur od cca. 10m je oko 200 din. sto je sigurno dosta jeftinije i brze nego da narucujes, a sigurno, provereno zavrsava posao..., sto se tice J201 tranzistora i njih mozete da nadjete u Beogradu, ali iz ne znam kojih razloga cena im je preskupa kom. je oko 10E sto stvarno nema smisla, ali postoji resenje za to, ja sam pravio neku preamp pedalu i trebali su mi J201 posto su bili preskupi nasao sam zamenu to Vam je BFW13 tranzistor koji kosta cca,50 din. i radi provereno bar u mom slucaju... Za narucivanje je sasvim o.K. ideja i meni bi povremeno trebalo sve i svasta, pa neka se okaci tema u Index Bordu npr. po nazivu narucivanje ako je moguce to izvesti, gde bi se mogli skupiti svi na jednom mestu kad ko hoce pa da narucimo, ovako mi sve deluje konfuzno, ovome treba ovo onome ono, pa ko ce to sve da pokupi i sredi a kamoli da naruci i da to sve stigne do krajnjeg porucioca bez problema...
Ovo navodim samo kao pravac u kom bi trebalo razmisljati...
Ovo navodim samo kao pravac u kom bi trebalo razmisljati...
- mislim_stvarno
da, mogu zamene da se koriste, i ja sam koristio bf245, ali bih hteo i da imam ove, da probam nesto sa njima, narucim 50ak kom npr za 10ecoca wrote: sto se tice J201 tranzistora i njih mozete da nadjete u Beogradu, ali iz ne znam kojih razloga cena im je preskupa kom. je oko 10E sto stvarno nema smisla, ali postoji resenje za to, ja sam pravio neku preamp pedalu i trebali su mi J201 posto su bili preskupi nasao sam zamenu to Vam je BFW13 tranzistor koji kosta cca,50 din. i radi provereno bar u mom slucaju...

Sto se mene tice moze na moju adresu, ali nemam karticu 

Stanko wrote:Sto se mene tice moze na moju adresu, ali nemam karticu

guv'nor wrote:Stanko wrote:Sto se mene tice moze na moju adresu, ali nemam karticuIskusno!

Obicno preko drugarove kartice, a on nista ne narucuje ovaj put, pa mi bez veze da ga cimam - "ajd preko tvoje kartice da platim nesto za sebe i jos deset ljudi"

Meni treba EMG 85, 30ak evra je jeftiniji u inostranstvu.. Ali msm da ga nema na Banzai-u.