ajd da kazem nesto,al' mi je glupo,posto ispada da reklamiram..razumete me vec..

zato sam se i suzdrzavao...
paz' 'vako sad-
Marshall avt50;
Prvo sto se primeti jeste da nema ravnodusnih,tj neki ga mrze do bola,dok neki kazu da za te novce nema bolje...ja sam medju drugima jelte...
Clean-stvarno se oseca ecc83 laNpa,znaci,clean mu je fantastican..mek,blag,topao,i u kombinaciji sa reverbom,stvarno ume da me iznenadi.na singlovima mora se pojacati bass,ali sve zavisi od cab-a ,tj do zvucnika.dok sa hamovima.bass do pola,i tacka..Ja stvarno nisam primetio da ne prelazi u overdrive,posto ima poseban Gain knob na cleanu,tako da vec od 7-8,pocinje da se prlja,na neki blagi overdrive,its time for blues sound..kazem,stvarno nemam zamerke za Clean kanal,po meni radi fantasticno,takodje,ima jos ljudi (davide javi se

),koji dele moje misljenje..i ne kazem,clean je dobar,ali ipak nije fender,bla bla tu tu! ne! clean je odlican,period...mozda neko pokusa da me demantuje,ali hey,moja 2 centa(mama,oduvek sam zeleo ovo da kazem

)
Overdrive-e tu je vec malo djene djene..standardne kontrole,bass midle treble gain volume...ne fali mu gain-a,to je sigurno..do pola drive knoba,isto je tipa neki ovedrive,i ja ga najradije sviram na toj poziciji,znaci 6,i cepaj..posle je vec distrozion krlj,standard,krupno zrno,ala marshall..zna poneki put da bude ostro,i fali mu ponekad te topline,ali da moze da zapne,moze..na full drjva,ima gaina,ali ipak mislim da nije za metal..nema taj low end,nije ispeglan zvuk,vec se rasipa,sto meni takodje odgovara..e sad,nemam iskustva kako se probija kroz mix,tako da tu nisam merodovan da nista pricam...reverb mu je takodje dobar,ne moze da ide u neke extreme,ali to je to uglavnom..takodje,FX loop mi je super,bez njega nista..znaci modulacione efekte ne pomisljajte direct,jer se cuje katastrofa..ali pozadi je totalno druga stvar..meni delay i chorus stoje tako..zato i sluzi fx jelte

..sve u svemu,verujem kada bi se prikaclilo na neki bolji cab,culo bi se to jos bolje...sve u svemu 8/10..nadam se da sam pomogao nekako...