pomoc oko line pod xt live

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Born_Dead

Re: pomoc oko line pod xt live

Post by Born_Dead » 13 Nov 2010, 01:50

kad smo kod mikrofona.za svirke,koji je dobar mikrofon cena-kvalitet za gitaru naravno?

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 13 Nov 2010, 02:12

Ja imam ovaj i zadovoljan sam:

http://www.mitrosmusic.com/proizvod/534 ... -mikrofon/

Pre nego što sam ga kupio, ne mogu da izbrojim koliko mi je ljudi reklo da je fenomenalan odnos cena/kvalitet. Meni je ok u live uslovima, upravo sam došao sa svirke i mislim da je radio dobro. Mada, valjalo bi čuti i nečije drugo, neutralno mišljenje.

Naravno, uvek je tu priča da treba uzeti standard - Shure sm57, ili još bolje, Shure Beta 57a i ko god to kaže po meni je u pravu, tu nema greške, ali jbg, to i košta. Kapiram da ću nekad i kupiti neki od tih, ali za sada, ovo je i više nego odlično.

Driver

Post by Driver » 13 Nov 2010, 20:12

Kolega, imao sam iste probleme kao i ti, ali sa Boss-om gt-8. Elem, "kontru" sigurno neces naci na net-u, moras
da pronadjes nekoga sa "slonovskim uvetom" da ti je slozi bez ostatka benda, a da ona prodire i kroz guzvu, a za
choruse i dist-ove ima korisnih stvari na ovim sajtovima, pa probaj sta ti odgovara.

milos1982

Post by milos1982 » 13 Nov 2010, 20:41

Driver wrote:Kolega, imao sam iste probleme kao i ti, ali sa Boss-om gt-8. Elem, "kontru" sigurno neces naci na net-u, moras
da pronadjes nekoga sa "slonovskim uvetom" da ti je slozi bez ostatka benda, a da ona prodire i kroz guzvu, a za
choruse i dist-ove ima korisnih stvari na ovim sajtovima, pa probaj sta ti odgovara.
Hvala kolega, :D

umart

Post by umart » 14 Nov 2010, 05:49

ja najtoplije preporucujem samsonovu kopiju 57mice za gitaru,mrzi me da guglam sta i kako,ipak je 6 ujutro,nesanica, :ziveli:
elem,imam na upotrebi i regularnu shure-ovu,ima razlika,ali i samson bome zavrsava pos'o.

Post Reply