Mislim da je idiotski da uzmes od nekog nesto - pokvaris - vratisSonicX wrote:Slazem se, ali da, ima nepazljivih. Neko mi je rekao da tehniku nikad ne treba pozajmljivati, sto nisam skapirao dok nisam dobio nazad neispravnu busilicu.
Razmena dobara
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Razmena dobara
Ja uvek izlazi u susret kolegama,ali samo poznatim...mislim da ipak svako treba vuci svoju opremu sa sobom da ne bi dolazio u neprijatne situacije i onaj ko uzima i onaj ko daje
Omnia Mea Mecum Porto,
flasa pica je preduslov za neodgovornost

flasa pica je preduslov za neodgovornost
Flaša pića je preduslov za popiti nešto.
Ne volem da sviram na tudjoj opremi, ne volem da dajem svoju, narocito gitaru, mada sam radio, i jedno i drugo.

Ja ne volim da sviram na tuđim gitarama.
doduse... da.fattwang wrote:
Mnooogo više puta u životu sam davao svoje na korišćenje drugima (od gitare do pojačala, i svega između), nego što sam ja pozajmljivao.
I, uvek su u pitanju bili ljudi koje poznajem i za koje verujem da nisu toliko nepažljivi prema opremi, pa da svojim eventualnim nemarom dovedu do s*anja. Ako se nešto i pokvari samo od sebe, jbg, to se dešava svakome, naravno, ali nekako mi je bitno da bar lični nemar te osobe ne bude faktor u jednačini...
I, što se mene tiče, nastaviću to da radim, jer normalni i korektni ljudi treba da se pomažu.
I, uvek su u pitanju bili ljudi koje poznajem i za koje verujem da nisu toliko nepažljivi prema opremi, pa da svojim eventualnim nemarom dovedu do s*anja. Ako se nešto i pokvari samo od sebe, jbg, to se dešava svakome, naravno, ali nekako mi je bitno da bar lični nemar te osobe ne bude faktor u jednačini...
I, što se mene tiče, nastaviću to da radim, jer normalni i korektni ljudi treba da se pomažu.
Sto se mene tice... kad god dodjete u Knjazevac i treba vam nesto tu sam. Ovako, odavde sam useles jer skuplja dara nego mera...
Ja nemam nesto puno opreme, ali to što imam rad sam ustupiti.
- mislim_stvarno
Davao sam na pozajmicu gitare i nepoznatim likovima sa kojima smo svirali, pa zasto ne bih i forumasima ako je potrebno.