MUzzY wrote:Dobar je Bonamassa Voleo bih da ne peva
.
Fuzz Face Roundup w/ Tripps - Santiago
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Guitar_thrill
- MF veteran
Re: Fuzz Face Roundup w/ Tripps - Santiago
da je on neki bluzer on bi tu granicu propuzao ispod žice a gitaru bi mu prebacili preko
dont know meni on od pocetka bio gadan, aj kao znam pale se blueseri na njega, aj ima ton i ume da svira, ali meni je njegovo tretiranje americke roots muzike totalno Bregovicevsko, hocu da kazem mora da postoji neka dublja prica iza svega, on to def nema
To je moglo da se desi i Cortexu, Guitarthrillu, Guvnoru, Trzalici, Dvejnu ili meni da smo se našli napravomestuupravovreme ali ponekad na sudbinu može da se pomalo utiče, eto.
Uzgred omiljeni urađen domaći zadatak
Edit:
On topic:
JH Fuzz
Evo kako umiljat može da bude džermanijumski fjuz, ali i divalj kad zatreba a bez onog fffzzzzsssssss repa, ispeglanost.
(off topic sorry!)
- Dersu Uzala
Nesto razmisljam, da si to rekao Taliki pre 28 godina, verovatno.Duane wrote:pa zar to treba pominjati?
fuzz je za niže ljude, inferiornu rasu soničnih gmazova... samo se čeka neki zvučni eugeničar da to malo finije argumentuje i elaborira, ja sam vazda govorio u formatu forčun kukija
Nije to. Nije sto je fuzz deplasiran zvuk. Deplasiran nije, alo. Dobar fuzz para vredi.
Ali.
Dobar fuzz je samo element tvog zvuka. Daj da te cujemo kako sviras brale, sa tim Yimi Gendrikx phazz.
Tolko.
vazi, nekazem da sam neki svirač, ali se okrećem tonu i ne bi ni uzimao tako nešto da ne umem to da cedim niti bi me tako nešto privlačilo...