Predhodni post
Fusebop wrote:Ali posto postoji mogucnost da je neko probao
i najgore i najbolje i odlucio se za najgore jer pogoduje njegovom senzibilitetu, necu
da tvrdim da sam u pravu.
Zadnji post!
Fusebop wrote:i pritom ljude koji gotive jeftinu opremu
ne nazivam pogrdnim imenima.
drugo
Fusebop wrote: ne cene nista osim 100% kvaliteta.
reče čovek koji, po sopstvenom priznanju (u potpisu), ima i koristi "Behringer FX600 čorus".
Dakle, Fusebop, cenim sto imas para da kupis, i cenim to sto imas uvo da cujes tooolku razliku u zvuku izmedju pedale A i pedale B...
Ali zar ne moze i behringer biti jednostavno dobra i upotrebljiva oprema, a da ljudi koji je i ne poseduju imaju lose "misljenje" o behringer opremi..???
Ajde da cujem sta je po tebi tolko lose na Behringeru... sem sto ne kosta tri-cetri puta skuplje nego tvoja omiljena pedala...
Ja nemam para da kupujem ono sto mi treba i ono sto volim... tako da sam "osudjen" na los zvuk samo zato sto nemam para. po tvome je tako. Poor me, bu-hu-hu... Ali bogami imam i Zoom 3030, i Jolanu... pa kad zasviraaaam.... i za pojas zadenem!!! a ti?? sta ti radis sem sto skupljas pedale i nipodastavas nekog ko nema kao ti!!!???
Ima ovde i pocetnika, i iskusnijih i onih koji jednostavno nemaju ni potrebe, a ni para da bi kupovali besne pedale i besna pojacala.. a kome treba, kupice i bez tvog saveta... hvala na pitanju, dobro sam!! Ja i dalje tvrdim, bolje je i prakticnije da neko kupi jedan procesor za 150-200 evra nego JEDNU pedalu za 120 evra.. Jer sa procesorom moze da ima mnooogo vise, nego sa jednom pedalom...
Naravno, just for the record! Cenim ja pedale, jesu bolje... kao i lampaska pojacala, ali to je SKUP I naporan hobi... ko ima POTREBE I PARA nemam nikakvih problema. Ali nije SAMO tvoje misljenje merodavno, nismo svi sound-freakovi, nismo svi hobby-sti koji zele najbolje, ima nekih koji su zadovoljni i skromnijim pedalma i PROCESORIMA... Dali to sto me posedujem G-system, ili brdo pedala, mene stavlja u inferioran polozaj prema tebi... ili tebe prema meni... NE! to samo pokazuje da ipak TI ne dozvoljavas da neko drugi ima svoje misljenje i iskustvo i jednostavno potrebe! Ti sebe i svoje misljenje postavljas kao ultimativno...!! Sorry, ljudi su razliciti.. Nekog i malo zadovojava, nismo svi megalomani!!! I NISMO SVI KLOSARI ako kupimo nesto sto je u skladu sa nasim potrebama!
Sem toga, velika vecina, ljudi koji imaju opremu sa imenom "Behringer" kazu da su dovoljno dobre, i da rade ono za sta su namenjene! dakle da se njima svira i da se njima pravi zvuk. Sta je to po tebi lose?!
Hmm, da, zar je cicijasenje ako neko da kupi nesto sto kosta cetri puta manje, a zavrsava na kraju isti posao... Jer danas je dinar "skup" sto rekose u jednom filmu. Ne zaradjuju svi milione... a i da zaradjuju... sto bi i kupovali skupu opremu pod obavezno?? ZAR je greh kupiti nesto jeftno.. ha pa danas se cela svetska ekonomija i makro- i mikro- zasniva na kupovini jeftinog i ekonomsko ponasanje i raspolaganje parama... A ti, ako imas, niko, ali niko te ne saprecava da kupis ono sta zelis, ali ne treba da sa visine gledas nekog ko ne zeli da kupi the best thaat money can buy! Cemu taj pogled sa visine sto je neko kupio nesto jeftino... Budi srecan, sto uopste neko svira na ovim prostorma, jer po tvojoj logici, ko nema para da kupi najbolje i the best, nema pravo da svira.. jer to kvari muziku... A kompjuter ti je verovatno pun MP3 muzike... a ona je kvalitetnaaaa samo tako..!
Sto se tice optuzbe, sklon sam i da poverujem u nju, jer i meni si poslao poruku slicne sadrzine, da Rocketa treba zabraniti na ovom forumu...
Ova tema ce biti do daljnjeg zakljucana... a kasnije prociscena i vracena !!!!! tacka!!!
P.S ovaj ovde sinak ima 40 godina! zapravo 38! 5.11. 1969. my DOB