Aj vidi ako ima i neki AC30 za mene hahahhadjomla wrote:Idem sutra, ako sve bude kao sto je rekao onda je to to ...
Fender blues deluxe
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Fender blues deluxe
Dojde i to sjutra ... sada ti nama lepo sroči izveštaj (uz priložene fotke), kako to radi i izgleda. Jer, za 350€ - UB'O si čistu premiju!djomla wrote:Idem sutra, ako sve bude kao sto je rekao onda je to to ...
Upravo.
Ajmo djomla, slike, izvestaj, sve u kompletu!

Stiglo pojacalce. Jebiga malo se otegnulo, frajer mi nije blizu - voznja 3h do njega
Cika neki, drzao pojacalce za skolu pa oce da kupuju neku opremu drugu. U svakom slucaju na oko
sve u redu ... cak je stigao i sa svojim papirima, datira iz '94. Ocuvan - kao na slikama ispod
Jedini issue koji imam (nemam iskustva sa lampasima) ponekad se kada od nule pojacavam, za sekund, cuje pucketanje (vrlo kratko) i to je to kasnije radi sve normalno. Nisam stigao detaljno da ga analiziram to cu naknadno. E da ... ima na sebi switch bright mode ... iako ne vidim neku razliku tu. Drive - za sada ispunjava moja ocekivanja.
sve u redu ... cak je stigao i sa svojim papirima, datira iz '94. Ocuvan - kao na slikama ispod
Jedini issue koji imam (nemam iskustva sa lampasima) ponekad se kada od nule pojacavam, za sekund, cuje pucketanje (vrlo kratko) i to je to kasnije radi sve normalno. Nisam stigao detaljno da ga analiziram to cu naknadno. E da ... ima na sebi switch bright mode ... iako ne vidim neku razliku tu. Drive - za sada ispunjava moja ocekivanja.
Spoiler:
Do jaja, ceastitamo!!!
))
Tooo matori, svaka čast!
Da te u zdravlju služi. 
Glasnije od toga ti sigurno u životu neće trebati.
Kaži mi, hoćeš Novu stavljati u FX loop, ili ćeš ispred njega, pa i drive vući sa Nove?
Glasnije od toga ti sigurno u životu neće trebati.
Kaži mi, hoćeš Novu stavljati u FX loop, ili ćeš ispred njega, pa i drive vući sa Nove?
Hvala ljudovi 
Nisam jos stigao da ga procackam kompletan setup. Ali mislim da ce tako da bude
Za drajv se ne bojim, bitno mi je da imam kristalno lep clean.
Nisam jos stigao da ga procackam kompletan setup. Ali mislim da ce tako da bude
Toga sigurno neće manjkati.djomla wrote:Za drajv se ne bojim, bitno mi je da imam kristalno lep clean.
To "pusketanje" kada se pojacava je verovatno do potenciometra. Trebalo bi ga ili zameniti ili za prvo vreme ocistiti kontakt sprejom.
nikad mi nije bilo jasno zasto bi to nekome smetalo. podesis i ne diras
A sada se igram - cackam - zato i naleteh na taj issue. Nista strasno i nije stalno - ne smeta. Odlicno pojacalo i stvarno sam zadovoljan. Jedino sto je glasan u PM ... to ce attenuator resiti.
Gledam po netu ima ovaj 'omnisonic' bas za njega. 20$ kosta. Ima li, mozda, nekih drugih predloga ? Blagodarim :*
Gledam po netu ima ovaj 'omnisonic' bas za njega. 20$ kosta. Ima li, mozda, nekih drugih predloga ? Blagodarim :*
Na mom Deluxu je isti problem, probaj da zvučnik povežeš preko izlaza br.2 tj. za onom extended speaker, trenutno je rešenje ali barem ćeš videti da li je jack ili pot,ponekad se kada od nule pojacavam, za sekund, cuje pucketanje (vrlo kratko) i to je to kasnije radi sve normalno.
čestitke
Super, cestitke.
Odlicno si prosao,pojacalo je ubica 
Hvala ... Jecte, tacno je ono sta sam trazio 
Ali za po kuci ubija ... moracu stvar da resim sa :
http://www.ebay.com/itm/Tube-Amp-VOLUME ... fc19#sp_cr
Ali za po kuci ubija ... moracu stvar da resim sa :
http://www.ebay.com/itm/Tube-Amp-VOLUME ... fc19#sp_cr