RadeRas wrote:Shvatam ja. To je za ljude koji sviraju takvu muziku koja zahteva takve zvuke. Ali za rokenrol gde treba malo eha u solazi ili da se napravi malo ambijenta u metal muzici kao što može i riverb ali sa malo ponavljanja, to radi svaki dilej i super zvuči.
vremenom nauicis da prepoznas nijanse, pocnes da razumes zasto je nesto dobro....i prestanes da razumes zasto pedale kao sto je taj mad professor kostaju toliko

meso na zaru je dobro, ali ne treba stati tu...kad ovladas zacinima i uklapanjem ukusa mozes da napravis od komada mesa nesto sto je jos bolje. Ako zbog nikog drugog, onda zbog sebe, da se nalozis malo

Mislim da se kod nas u svemu stane dosta brzo, bez da udjemo u sustinu....pogledaj nasu kuhinju, kafu, piva, sireve, automobile...sve je najprostije sto moze da bude, a da ipak postoji. I bude ti dovoljno, dok ne odes negde gde su zagrebali malo dublje.
RadeRas wrote:Ja jesam početnik, amater, ali znam mnogo dobre muzičare, redovne tezgaroše koji nikada nisu rekli da im treba neki poseban delay. Sviraju DD3 i tako neke
Slazem se da je DD-3 dobar, uvek bih ga uzeo pre nego ove precenjene "hibride". Ali ako za iste (ili manje) pare mogu da dobijem vise, sto da ne i to? Trkaju se ljudi kolima koja nemaju klimu, i sigurno su bolji vozaci od mene...ali to ne znaci da treba da se odreknem klime ili da je ne zasluzujem
dosta je metafora za danas...operisan sam pre par dana (nista strasno, bice ok brzo) i jos ne smem iz kuce, pa samo filozofiram o zivotu
PS svirao sam i ja par godina delay slican kao taj professor, koji sam napravio sam...i tad mi je bilo dobro, super. Ali se ne bih vracao ako ne moram