RR, ako dodam posebnu klauzulu u testamentu da moji unuci ne smeju ni da se raspituju za cenu Strata ukoliko zele dedinu lovu, hoces li mi dati Korralni Korrus uz popust od 40% na odlozeno placanje do 90 dana i zateznu kamatu od 5%? Sada si me zarazio i vise ne mogu da sviram clean bez istog.
Veoma skup zvuk...upotrebljen za stvaranje totalnog noise-a!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Veoma skup zvuk...upotrebljen za stvaranje totalnog noise-a!
Ipak je bio Zoom 606. Srecom, prodao sam ga.
Sada samo Zla Pogaca i Degrandacija ostase od tog infernalnog, necastivog zvuka.
RR, ako dodam posebnu klauzulu u testamentu da moji unuci ne smeju ni da se raspituju za cenu Strata ukoliko zele dedinu lovu, hoces li mi dati Korralni Korrus uz popust od 40% na odlozeno placanje do 90 dana i zateznu kamatu od 5%? Sada si me zarazio i vise ne mogu da sviram clean bez istog.
- Rocket Roll
Pa, budući da sam bolešljiv prema Hendriksu... al' moraš da potpišeš krvlju, inače ću da prokunem svaki tranzistor u tom chorusu. 
Siseeeeeee...ocu i ja popuuuuuuuuust! 

Koralni Korus je blago.
Koralni Korus je blago.
Jeste, zato sam je i zadrzao za sebe, mnogo dobra stvar...Cortex wrote: Koralni Korus je blago.
Hoces li iz vene ili arterije?Rocket Roll wrote:Pa, budući da sam bolešljiv prema Hendriksu... al' moraš da potpišeš krvlju, inače ću da prokunem svaki tranzistor u tom chorusu.
Ali svi znaju da ti ne koristis tranzistore, nego suze andjela koji gledaju "Sindlerovu Listu" uvezane dlakama iz grive jednoroga, umesto silikona cist kajmak majcinskog mleka Monike Beluci, a kliping proizvode autenticna Minotaurova muda. Pitam se na sta lici servisiranje...
moguce da je i mejpla dodatni faktor... jos samo ostane da naidje blatko i o'svira kauboje i indjijanceRocket Roll wrote:Ima ona svog parnjaka, vidiš ga na tom YouTube klipu. To je Super Reverb iz iste ili biske godine (rani silverface, pre Master Volumea i push-pull potenciometara) - četiri Jensenove P12R rađene za CBS, ispravljačica, "onaj" vibrato i "onaj" reverb... Nema puno boljih pojačala ako pričamo o Fenderovom klinu.Duane wrote:ma to samo ukljuciti u lampu i zabosti u neku delayu...
Nećeš mi poverovati, ali što se taj Strat ubio za kantri! Nemoguće je twangy! Vrlo svetla i "spongy" gitara, čak i u poređenju sa mojim Stratom (koji je veoma bistar).
Mislim da se Hendriks baš zato i odlučio da svira isključivo njih - ti rani poliuretani taaako posvetljuju gitaru... Dodaj na to te ultra-bistre magnete (nisu ni izbliza vreli kao ovi današnji, ali su daleko "stakleniji" - jedino što sam čuo kristalnije je Telekaster iz druge polovine šezdesetih) i imaš pravog soprana od Strata. Vrlo prijatnog soprana, naravno.
smrtco shindlerova lista saks men... al aj zbog monike i minotaura jos i moze nekako da prodje... man...
daj bre tog strata prodas meni i imas blowjob/handjob svakog jutra dok neumres, da izvini forum, ali na matore fendere sam osetljiv, iako nisam nikad svirao jednog
^
RR je bio u pravu...
Danas muzicari masturbiraju na gitare, a ne na zene gitarskog oblika.
Sram te bilo.
RR je bio u pravu...
Danas muzicari masturbiraju na gitare, a ne na zene gitarskog oblika.
Sram te bilo.
Sinoc sam bio na nekoj femsi zurci na kojoj je svirao neki benad fensi i, posto smo bili na spratu, moji ortaci zveraju dole u devojke, a ja gledam koji procesor ima gitarista 
- Rocket Roll
Uostalom, sviranje gitare je bolje od seksa. Probao sam i jedno i drugo, i znam šta govorim. 
Ma najbolje je iskombinovati oba u isto vremeRocket Roll wrote:Uostalom, sviranje gitare je bolje od seksa. Probao sam i jedno i drugo, i znam šta govorim.
Da si svirao gitare koje sam ja svirao, drugačije bi pričao...Rocket Roll wrote:Uostalom, sviranje gitare je bolje od seksa. Probao sam i jedno i drugo, i znam šta govorim.
Ili ovako:frkadela wrote:Da si svirao gitare koje sam ja svirao, drugačije bi pričao...Rocket Roll wrote:Uostalom, sviranje gitare je bolje od seksa. Probao sam i jedno i drugo, i znam šta govorim.
"Da si @&*# devojke koje sam ja @&*# , drugacije bi pricao..."
Amen to thatcccira wrote:Ma najbolje je iskombinovati oba u isto vreme
Ne, ne, ne...cccira wrote: Ili ovako:
"Da si @&*# devojke koje sam ja @&*# , drugacije bi pricao..."
Tu se ne žalim toliko...
Jesi gledao film "Red violin" (odnosno "Le violin rouge")?cccira wrote:Ma najbolje je iskombinovati oba u isto vremeRocket Roll wrote:Uostalom, sviranje gitare je bolje od seksa. Probao sam i jedno i drugo, i znam šta govorim.
Da vidiš kako Frederick Pope kombinuje...
Nisi me razumeo. To nije bio odgovor na tvoj post vec na Rocketovfrkadela wrote:Tu se ne žalim toliko...
Mislim da sam gledao deo tog filma i da tu scenu nisam uhvatio, sto cu uskoro ispravitifrkadela wrote:Jesi gledao film "Red violin" (odnosno "Le violin rouge")?