@guv'nor, pa da... valjda do 20 evrica ne deru...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ja ne mislim, ja znam da je tako i to sam napisao u prvoj rečenici. Prvi put sam to zaključio kada sam svojevremeno kupio akustičnu gitaru sa original Martin žicama. Probao sam svakakve i najskuplje žice kupljene kod nas i tek su najjeftinije Daddario zasvirale kako treba. Zatim je drugar doneo iz Amerike najjeftinije Daddario za elektriku i to nikakve veze nema sa ovima ovde. Ovih dana sam imao u rukama dve nove Fender gitare sa fabrički stavljenim Fender žicama, a kada su stavljene meksičke to su bile druge gitare. Ernie Ball se pokazao bolje. Takvo je moje iskustvo pa makar i tripovao.dweezil wrote:Ja iskreno mislim da tripujete za to da su americke bolje od "domacih"
Na oba pitanja odgovor je "da" s tim što ne primaju sve prodavnice pa biraš one koje primaju.guv'nor wrote: Vas, znači, isključivo interesuje naručivanje iz USA prodavnica?
Da li ste upućeni da li je izvodljivo uraditi ovom našom Internet Visa karticom koja sve obračunava u evrima?
Pa to i radimo sve vreme, kupujemo domaće kineske proizvode pa i žiceguv'nor wrote: Kupujmo domaće!
Hvala, odlična vest - pogotovo za stvari toliko lagane, da cena pošiljke i nije neki problem.Sava wrote:Na oba pitanja odgovor je "da"
Za druge ne znam, ali D'Addario su nebo i zemlja. Zato i sviram Ernie Ball.shule wrote:Ja sam pre 2 dana kupio zice u Torontu, Canada. Za akustaru. Iste su k'o i kod nas. Mislim da se svi tripujete.
Upravo - kineski beli luk, nemačke šargarepe, meksičke Stratocaster-e.Sava wrote:Pa to i radimo sve vreme, kupujemo domaće kineske proizvode pa i žice !![]()
Ja samo te, vec godinama. Nafika. Tri pakovanja oko 10$ baka.jcm 800 wrote: nemaju moje omiljene zice: Earnie Ball Skiny Top Heavy Bottom i Ernie Ball HYbrid slinky...
Treba da saljem neke stvari za Jugu ovih dana, pa mi posalji koje te konkretno zice zanimaju i koliko kompleta, mogu da ubacim i to unutra. Ne znam da li je Made in USA, ali pise da je Made in USA i prodaje se u USA.Sava wrote:Da li je neko naručivao žice putem interneta, ako jeste kakva su iskustva i odakle je najbolje naručiti?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest