gaja
P&K Audio Chrunchman
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
borislavgajic
Re: P&K Audio Chrunchman
Ovo izgleda fantasticno......svaka cast za MAJSTORA
.....prelepo
gaja
gaja
Ja sam stvarno impresioniran.
Ima li ikakve sanse da cujem/probam tu lepoticu?
Ima li ikakve sanse da cujem/probam tu lepoticu?
- Guitar_thrill
- MF veteran
prelepo, svaka cast...ne znam sta vise da kazem... 
Auuuuu, ovo spada u domen potpune perverzije, ostao sam bez texta!!!

Svaka cast Peco!
Hoce biti nekih snimaka?
Hoce biti nekih snimaka?
- Hillybilly
Hvala puno ljudi!
Probacu da snimim ovj drugi - JTM45 pa cu da okacim!

Sa solid state rectifierom ima 50W, a sa ispravljacicom GZ34 ima 45!ovo je 50 w ?
Jedino ako svratis danas u radnju do 19h kada krece za Crnu Goru, ali ovaj drugi model klon JTM45 ce biti barem do petka u radnji dostupan da se proba.Ima li ikakve sanse da cujem/probam tu lepoticu?
Nazalost nisam stigao da ga snimim, jbg... malo sam prebacio rok za isporuku.Hoce biti nekih snimaka?
Probacu da snimim ovj drugi - JTM45 pa cu da okacim!
- Guitar_thrill
- MF veteran
Cuo sam za tog JTM-a, mogli bi i slike njega 
Jbg. kasno procitah ovo.Hillybilly wrote:Jedino ako svratis danas u radnju do 19h kada krece za Crnu Goru, ali ovaj drugi model klon JTM45 ce biti barem do petka u radnji dostupan da se proba.Ima li ikakve sanse da cujem/probam tu lepoticu?
Sutra idem do Rocket-a da probam matchless-a pa cu da vidim sa njim da ti banem do tad.
Jos jednom svaka ti cast!
Ja samo shto se nisam srushio sa stolice kad sam video ove slike. Mogu misliti kakav zvuk povlachi ovako nadljudska izrada...
Cao drustvo,
Javlja se JCM 800, ponosni vlasnik ove ljepotice.
DA, Crunchmen je pravljen za mene po mojim specifikacijama. A ja sam ga i krstio...Crunchman...Dakle, normal canal je 1/1 kopija Bassmana...
Bright canal je 1/1 kopija Plexija...Crunch je od plexija a ono Man je od Bassmana...Best of both worlds...
Zato sam i trazio da ulazne triode budu razdvojene kako bi ovo bilo izvodljivo...Ima i triode-pentode prekidac...Ima i opciju izbora izmedju diodnog i lampaskog ispravljaca....
Inace, mjerili ga ja i Peca danas...sa KT66 izbacuje 60 watti glat sa diodama...sa lampom izbacuje 55w...
Danas bio do Pece da preuzmem pojacalo, probali pojacalo...UBIJA! ali U B I J A!!!!
Umjesto 6L6 ubacili smo mu Genalex Gold Lion KT66...Uuuuuuuuuuuuu!
Zamislite AC/DC meet ZZ Top meet Cream...Mast i crunch do bola...
Peca ga je probao sa stratom, a ja sa Les Paulom...prosto izaziva crunchy rifove...
Veceras pojacalo samnom putuje u Crnu Goru. Sjutra kada se naspavam pada proba pa cu vam dati vishe impresija.
Uglavnom, ovo je ULTIMATIVNO rock pojacalo...
Jos kad mu padnu 4x10...
Uh!!!
DA, Crunchmen je pravljen za mene po mojim specifikacijama. A ja sam ga i krstio...Crunchman...Dakle, normal canal je 1/1 kopija Bassmana...
Bright canal je 1/1 kopija Plexija...Crunch je od plexija a ono Man je od Bassmana...Best of both worlds...
Zato sam i trazio da ulazne triode budu razdvojene kako bi ovo bilo izvodljivo...Ima i triode-pentode prekidac...Ima i opciju izbora izmedju diodnog i lampaskog ispravljaca....
Inace, mjerili ga ja i Peca danas...sa KT66 izbacuje 60 watti glat sa diodama...sa lampom izbacuje 55w...
Danas bio do Pece da preuzmem pojacalo, probali pojacalo...UBIJA! ali U B I J A!!!!
Umjesto 6L6 ubacili smo mu Genalex Gold Lion KT66...Uuuuuuuuuuuuu!
Zamislite AC/DC meet ZZ Top meet Cream...Mast i crunch do bola...
Peca ga je probao sa stratom, a ja sa Les Paulom...prosto izaziva crunchy rifove...
Veceras pojacalo samnom putuje u Crnu Goru. Sjutra kada se naspavam pada proba pa cu vam dati vishe impresija.
Uglavnom, ovo je ULTIMATIVNO rock pojacalo...
Jos kad mu padnu 4x10...
Uh!!!
jcm 800 wrote:Cao drustvo,
Bright canal je 1/1 kopija Plexija...Crunch je od plexija a ono Man je od Bassmana... Chicks with Dicks - Best of both worlds...
Cestitatm JCM800!
- Dersu Uzala
Super green. Nego sto 4x10"? Tripujes se na Jensene ili sta?
Evo crunchman stigao doma...Nakon 24h u putu...
@Z.Z.Z.
Nije chix with dicks...Ne preferiram...
Vec chicks koje mogu i oralno i vaginalno...Kontas?
Ne. Najvise razmisljam o Celestion Vintage 10...Nesto sam se opasno zagrijao za te zvucnike...Dersu Uzala wrote:Super green. Nego sto 4x10"? Tripujes se na Jensene ili sta?
@Z.Z.Z.
Nije chix with dicks...Ne preferiram...
Vec chicks koje mogu i oralno i vaginalno...Kontas?
-
Enterprise
Au brate,pojacalo je vrhunski odradjeno.Kako neko rece totalna perverzija.Svaka cast Peco!!Sve cestitke i tebi JCM 800 na novom pojacalu!Zeljno ocekujemo snimke!