To sa razglasom i pojačalom je samo trećina istine...mislim da je najvažnije da onaj koji se bode u pojačalo (kakvo god bilo), sa gitarom (kakva god bila) i pedalama (skupim ili jeftinim) zna da namjesti zvuk u odnosu na ono kako on svira, šta ima i šta želi. Vjerovatno si bio na mnogo sviriki sa jako skupom opremom gdje su svirci zvučali kao k.....i obrnuto, sa jako jeftinom opremom gdje su zvučali odlično.Duschmanov wrote:Da mi ovako svako do sada odgovorio, govorio bih mu samo hvala.andrej] wrote: Usput, ne razumem te. Ti se mozes truditi da imas sto gori zvuk u klubu, da ti neko ne bi prepoznao delay ili bilo sta drugo, al sta onda radis ovde? Ima ljudi koje ne vozi da ih slusaju 'exyu rok' curice, nego ih vozi da zvuce onako kako im se svidja. Nije to audiofilija ko oni sto kupuju 1k kablove za napajanje, to je nesto sto bi i ti lako prepoznao, da te briga. Prosto, nekom to vise znaci nego tebi i on nije zbog toga gluplji od tebe.![]()
ali svi me ubedjivali da kupujem nešto drugo jer ima skupe potove od majstora radjeno. A to što se opet pozivate da u klubu zvučite dobro samo zbog delay pedale, nemojte molim vas opet da zbunjujete. POJAČALO je br.1 valjda i razglas ceo zar ne.
Kada ti imaš tu kariku, lako nadovežeš ostale komponente, ili ne znam šta pišem. Ako imaš neku krdžu ili ideš direkt u mix. od 70 evra, da li onda samo skupa pedala tu igra neku ulogu u ukupnom zvuku? To što kažeš da ideš da sviraš da zvučiš kako ti se svidja o.k. ali bole uvo curice za to ili gazdu koji ti daje lovu. Valjda zato sviraš u klubu a ne da bi reklamirao svoju skupu pedalu i pojačalo? Ne shvatam ja ovo muziciranje ovde
Da odgovorim ovima što me samo napadaju: ne trolujem ja nikome, samo sam hteo da vidim da li se isplati platiti 168 evra Carbon Copy ili ne? Ako je ova Behringer od 19 evra dobra, kada je dobijem za nedelju dve javiću se za savet kako da zvuči što bliže CC i super.
A nije tebe niko ubjeđivao da kupiš nešto drugo nego su ljudi odgovarali na tvoje pitanje, da li se isplati....ali sada nebitno više.