Uvek bio i ostao, amin to that. Hm meni je JC dobar za neki glassy/sparkle clean, ali buduci da takav zvuk ima tendenciju da mi skace po ganglijama, izbegavam ih i za clean i dist (bzzzbzzzsszzzbzzz) u sirokim skokovima (my 2 cents tho)...sinisake wrote:Ma znam, zapravo i ne koristim vise to pojacalo na probama, otkad je Jazz Chorus u igri, ali, da iskoristim priliku da se citiram, kao sto rekoh na pocetku, cak je i vrhunski tranzistorac ipak tanji od prosecnog lampasa...
![]()
Obustava, jbg, kao sto rekoh...![]()
Btnj, neko ti pravi pojacalo? Peca? Sta pravi?
Ne, ne pravi Peca, jer se on bavi uglavnom Fender/Vox (bar kakav sam ja utisak stekao) dizajnom, dok sam ja hteo Bassman/HotRodMarshall/Soldano varijantu, dakle znacajno modernijeg i vise tight zvuka. Izradjuje ga moj guru gitarskih tehnikalija Tasa of the famous Tasman guitars (mada verujem da su Pecini trafoi unutrI), kao i mog buduceg HotRodTele/Singlecut ljubimca. Tasa je inace potrosio silesiju vremena i znoja da bi zamislio ono sto sam ja pokusao da mu objasnim (znas, 'ocu da bude dzdzdz ali kad gi stisnem da uradi roarrr, ali da ne bude fzzzz)