P&K Audio Novotarije
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: P&K Audio Novotarije
Hm, bolje ne, ako postoji mogućnost da sajt liči na njihov.
Evo ja cu da izvoloniram deo oko programiranja, ako neko uradi dizajn. Mislim da je fer.
I stvarno ne trazim nista za uzvrat.
Zasto su ti onda uvredljive ponude? Samo dizajn (profi naravno) kosta najmanje kao jedno pojacalo. Slazem se da su tvoja pojacala jeftina za ono sto nude, najozbiljnije, ali isto tako je i ova struka nazalost

I stvarno ne trazim nista za uzvrat.

Zasto su ti onda uvredljive ponude? Samo dizajn (profi naravno) kosta najmanje kao jedno pojacalo. Slazem se da su tvoja pojacala jeftina za ono sto nude, najozbiljnije, ali isto tako je i ova struka nazalost

nebojsak wrote:Hm, bolje ne, ako postoji mogućnost da sajt liči na njihov.

kakvo programiranje? koliko kontam ovde je rec samo o redizajnu!?Stanko wrote:Evo ja cu da izvoloniram deo oko programiranja, ako neko uradi dizajn. Mislim da je fer.![]()
CMS iza, HTML/CSS, basic SEOxspaceman wrote:kakvo programiranje? koliko kontam ovde je rec samo o redizajnu!?Stanko wrote:Evo ja cu da izvoloniram deo oko programiranja, ako neko uradi dizajn. Mislim da je fer.![]()

Szajt im nije vr', bolje rade za druge, nego za se, pogledaj malo radove.nebojsak wrote:Hm, bolje ne, ako postoji mogućnost da sajt liči na njihov.

HMTL/CSS - to se zove programiranje?CMS iza, HTML/CSS, basic SEO

Basic SEO - tja...

Kad se Stanko vec tako nudi, angazovao bih ga.

coding, slicing, zovi kako oces

jbg oko CMS-a ima programiranja, mada nije prevelika pamet tbh

jbg oko CMS-a ima programiranja, mada nije prevelika pamet tbh

I, eto, naposletku dokazes da je Peca bio u pravu kad je rekao da za izradu sajta ne treba nista...jbg oko CMS-a ima programiranja, mada nije prevelika pamet tbh

A salim se ja malo... WP bi rabio, ili??? Kontam da je za ovako jednostavnije stvari mozda bolji neki custom CMS-ic...
Ja licno bih pisao nesto custom...sinisake wrote:I, eto, naposletku dokazes da je Peca bio u pravu kad je rekao da za izradu sajta ne treba nista...jbg oko CMS-a ima programiranja, mada nije prevelika pamet tbh![]()
A salim se ja malo... WP bi rabio, ili??? Kontam da je za ovako jednostavnije stvari mozda bolji neki custom CMS-ic...
Meni se isto uber dopada ovaj "nostalgija" izgled, a dodao bih još dva pored onih koje je Peca naveo:Hillybilly wrote:Namerno sam hteo da bude takav, jednostavan i pregledan.
http://www.tedweber.com/, http://www.scumbackspeakers.com/
Iskreno, malo me dave oni feševi, čuda-muda, učitavanja, 3D prezentacije itd. Ok je to za neke dizajn firme, gigante, velike bendove i sl, ali za sajtove koji se bave good ol' pojačalim, delovima i sl, ne vidim bolji izgled od ovog.
Na stranu to što je, kao što je već napisano, sada okačeno na brzinu za potrebe sajma i što tek ima da se sređuje i šminka.
guv'nor wrote:Iskreno, malo me dave oni feševi, čuda-muda, učitavanja, 3D prezentacije itd. Ok je to za neke dizajn firme, gigante, velike bendove i sl, ali za sajtove koji se bave good ol' pojačalim, delovima i sl, ne vidim bolji izgled od ovog.
Na stranu to što je, kao što je već napisano, sada okačeno na brzinu za potrebe sajma i što tek ima da se sređuje i šminka.

A ne podrazumeva moderan dizajn sajtova flesOve, 3D prezentacije/animacije i slicno...Iskreno, malo me dave oni feševi, čuda-muda, učitavanja, 3D prezentacije itd. Ok je to za neke dizajn firme, gigante, velike bendove i sl, ali za sajtove koji se bave good ol' pojačalim, delovima i sl, ne vidim bolji izgled od ovog.
Vise su tu u pitanju sklad i izbor boja, organizacija sadrzaja i grafickih (mikro)elemenata

Poenta je da Peca pravi profesionalna pojacala, a da sajt odaje utisak ekstremnog neprofesionalizma (sto za nas ovde i nije bitno, mala je Crbija i zna se ko sta radi, ali napolju je, mislim, bitno)
Na primer:
http://www.defringe.com/
Ekstremna jednostavnos' i preglednos', ali i ultramodernos' u isti mah...

Last edited by sinisake on 28 Jan 2011, 17:15, edited 1 time in total.
Odlican primer.sinisake wrote: Na primer:
Tako nesto bi mnogo bolje leglo
- Hillybilly
Meni se taj sajt lose prikazao sa porukom "done, but with errors on page" i ne izgleda mi bas sjajno!Funkomat wrote:Odlican primer.sinisake wrote: Na primer:
Tako nesto bi mnogo bolje leglo

To je zato Peco jer koristish Internet Explorer ko zna koja verzija, mislim znamo da si troo all the way, ali daj bar update-uj taj explorer 
Inache, i ja sam za to da P & K Audio sajt bude totalno jednostavan, skroz mozhe kao ovaj Defringe, plus, kvalitetno snimljeni VIDEO klipovi ala Andy PGS
To ti je potrebno PEco zasigurno, morash se reklamirati zhestoko u ovom vremenu Srbinova tanka dzhepa, treba mu to izvuci iz istog shta ima.

Inache, i ja sam za to da P & K Audio sajt bude totalno jednostavan, skroz mozhe kao ovaj Defringe, plus, kvalitetno snimljeni VIDEO klipovi ala Andy PGS