WAH
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: WAH
Nista od Vox-a. Bio sam u skaju, oni su, ako sam dobro razumeo, narucili taj wah pre dve nedelje i jos ga cekaju. Prodavac je, izmedju ostalog, rekao da nema razlike izmedju v845 i v847-A izuzev kucista i par sitnica (
), sto mi je cudno.
Na sajt su stavili tek onako da se zna da ce dobiti, cena nije poznata jos, kao ni kada ce stici, ali se ocekuje relativno uskoro.
To bi bilo to.

Na sajt su stavili tek onako da se zna da ce dobiti, cena nije poznata jos, kao ni kada ce stici, ali se ocekuje relativno uskoro.
To bi bilo to.

- sirac-šunka
- vragolan
Mislim da sam video taj Wah u Mitrosu u Nisu i to bas malopre.
Vidi pozovi, pa bi trebalo da ti posalju i da stigne za jedan dan.
Vidi pozovi, pa bi trebalo da ti posalju i da stigne za jedan dan.
Probao sam danas stock Vox V847A i razocarao se.
Probao sam ga uporedo sa GCB 95F i vox je zvucao bas lose. Kratak raspon, izrazen volume drop, puno visokih a malo srednjih i basa (pot je bio ok podesen, nije do toga) a sa fuzzom se gotovo nije ni cuo... Siguran sam da je zamena induktora ili neka slicna modifikacija velika promena ali ovako nemodifikovan mi se uopste nije svideo.
Probao sam ga uporedo sa GCB 95F i vox je zvucao bas lose. Kratak raspon, izrazen volume drop, puno visokih a malo srednjih i basa (pot je bio ok podesen, nije do toga) a sa fuzzom se gotovo nije ni cuo... Siguran sam da je zamena induktora ili neka slicna modifikacija velika promena ali ovako nemodifikovan mi se uopste nije svideo.
Zamenio sam crveni zutim faselom u svom krajbejbi klasiku i skroz zanimljivo zvuci. I dalje ima onaj ostar i napadan krajbejbi zvuk ali jasniji i lepsi sweep, slican voxu.
Probao sam ga i sa oba fasela redno i tako zvuci nekako "skuplje", masnije, sa mnogo vise srednjih ali mi se nije nesto narocito svideo... mozda jer sam navikao na klasicni krajbejbi zvuk.
Probao sam ga i sa oba fasela redno i tako zvuci nekako "skuplje", masnije, sa mnogo vise srednjih ali mi se nije nesto narocito svideo... mozda jer sam navikao na klasicni krajbejbi zvuk.
- Rocket Roll
I ja preferiram žuti Fejzel. Nekima smeta - zvuk je distorziraniji i "raspadnutiji", ali meni to zvuči harmonski bogatije i zanimljivije.Funkomat wrote:I dalje ima onaj ostar i napadan krajbejbi zvuk ali jasniji i lepsi sweep, slican voxu.
http://www.youtube.com/watch?v=czyZOQGSRqA
Buco pegla 4 waha, ne znate koje pedale su u pitanju, odlucite koji vam se najvise svidja pa na
http://thetoneking.com/wp/wah-pedal-sho ... ttk-style/ vidite koji wah je u pitanju.
Buco pegla 4 waha, ne znate koje pedale su u pitanju, odlucite koji vam se najvise svidja pa na
http://thetoneking.com/wp/wah-pedal-sho ... ttk-style/ vidite koji wah je u pitanju.
Ovaj, sta lokalni Wah-People misle o MXR Custom Audio Electronics WAH-u? Crveni I zuti fazel, booster, jedina losa stvar je SMD izrada
Previse para za nesto sto moze veoma lako da se dobije modifikovanjem obicnog GCB-a.
Hvalafaks wrote:najbolja je silikonska tovat mast, eventualno grafitnaStanko wrote:Pazarih CryBaby klasik 95, koja god da mu je oznakapa reko da priupitam jel treba necim da se podmazuje to i cime?

videh i sam na prethodnoj strani

Za sada sam jako zadovoljan ovim sto pazarih

Ako si pazario classic (odnosno GCB95F) onda se i ne moze bas modifikovati posto je smd...